Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak się p***y pisowskie cieszą ze jedynacy przymierają głodem

Polecane posty

Gość gość

jak się p***y pisowskie cieszą ze jedynacy przymierają głodem

Gość gość
250 tys. dzieci wypadło z programu 500+.

Gość gość
małgorzata rozenek-majdan siedzi w izraelu i dumnie w słońcu pręży pierś czy to nie za 500+ wypoczywa

Gość gość
małgorzata rozenek zaszalała na zakupach - no bo jak dostaje 500+ to ma za co kupować

Gość gość
Moj jedynak ma sie dobrze,bez zadnych 500. Jak sie zaklada rodzine,to trzeba pracowac,a nie czekac na profity. Tak bede glosowac na PiS,bo nie ma innych mozliwosci.

Gość gość
to dlaczego otrzymują bękarty mające pracujących rodziców

Gość gość
Wybaczcie, ale zeby nie byc w stanie utrzymac rodziny z jednym dzieckiem, bez zasilkow, to trzeba byc bardzo nierozgarnietym ... Ja mam dziecko, 8-letnie, pracuje 35 godzin w tygodniu, maz 38. ja zarabiam niewiele bo 2,450 zlotych na reke, maz 3,600. szalu nie ma, ale dajemy rade,zyjemy spokojnie. Nie pojmuje wiec, jak mozna nie miec na utrzymanie jedynaka/ chyba, ze tlyko jeden rodzic racuje a drugi ciezko chory jest, niezdolny do pracy..?? ale w innym razie to jest to lenistwo/kombinatorstwo/nieporadnosc zyciowa.

Gość gość
do gość dziś - małpo cholerna, a jak obydwoje rodzice mając kilkuletnie dziecko ciężko zachorowali, albo jedno z rodziców, albo jest samotna matka z dzieckiem, obyście małpo cholerna razem z mężem zostali roślinami, obyście kwiczeli z bólu, bo jak nie wiesz to się nie wypowiadaj się, małpo cholerna

Gość gość
Kawaler prawiczek chyba... A ta powyzej to kupa mułu i nic wiecej.

Gość gość
do gość dziś - a ja sie dziwię, że tyle zarabiacie i macie tylko jednego bachora, ludzie zarabiają po 1500 zł i mają więcej. Uważaj, bo przez twoje zdziwienie może ten twój bachora zachorować i możesz nie nic nie mieć, nie brałaś tego pod uwagę.

Gość gość
250 tys. dzieci wypadło z programu 500+ - już niedługo oni wypadną z rządu

Gość gość
Ale psychopaci! życzyć komuś cierpienia i dzieciaka wyzywać.... człowieczku marny, ta żółć Cię zalewa od środka, idź pomedytuj, poszukaj sensu życia, idź do lekarza po leki, cokolwiek ze sobą zrób, ale się ogarnij.

Gość gość
17:15, ale się zdenerwowałaś, no no, uważaj bo ciśnienie Ci podskoczy ... ja uważam, że 17:12 ma nieco racji. Przecież napisała, że rozumie sytuacje, gdy jakis rodzic jest chory, wyraźnie. a Ty przeczytałaś na szybko i zyczysz komuś chorób, cierpień, wyzywasz ? idź się leczyć kobieto chyba masz problemy z głową. a kompleksy jakies i to silne to masz na 100% p.s. 17:12 i jej mąż nie zarabiają dużo....

Gość gość
Do lekarza iść to nie ma po co leczyć nie ma czego bo mózgu brak a zamiast mózgu to ma tam 500 plus i w kółko 500 plus tylko o tym potrafi w koło Macieju pisać i powtarzać jak jakąś mantrę Mam nadzieję że biologia wyeliminuje takie g****o

Gość gość
Mam jedynka i moje dziecko absolutnie nie przymiera głodem, wręcz przeciwnie- ma wszystko, czego mu potrzeba, a nawet więcej. A wiesz dlaczego? Bo nie liczy się na to, że ktoś da, tylko samemu zapewnia się godne życie własnemu dziecku

Gość gość
Mam jedynaka i wcale głodem nie przymierza, bo to my, rodzice, a nie państwo zapewniamy mu byt na odpowiednim poziomie. A Ty autorko jesteś jakaś totalnie niezaradna życiowo skoro nie potrafisz utrzymać jednego dziecka. Trzeba się było uczyć, szkolić to miałabyś porządna pracę. Ale pewnie wolałaś rozłożyć nogi i czekać aż Ci podatnicy dają. A tu ups nie wyszło i trzeba było wziąć odpowiedzialność.

Domniemana niezaradność autorki nie zmienia faktu, że 500 plus to rozdawanie pieniędzy ukradzionych społecznie sprawnym obywatelom na korzyść dzieci które z punktu widzenia darwinizmu by nie przetrwały bez interwencji państwa opiekuńczego. Ups.