Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

endometrioza

Polecane posty

Gość gość

Kochane, i mnei dopadła ta okropna przypadłość :( potrzebuję babskiego wsparcia, pocieszenia i nadziei że będzie lepiej. prawy jajnik zawalony ma maxa. w 4 miesiące urosło mi o 6cm i idę na szpital. lewy się niszczy powoli. boli, piecze i wgl. lekarz daje marne szanse na ciążę...powiedzcie mi, jak tobyło z Wami? po usunięciu zaszłyście w ciąże? od razu po zabiegu czy czekałyście jakiś czas? jeszcze jedno ważne pytanie, jak u was było to leczone? ja brałam hormony ale posypały mi sięwyniki krwi, głownie płytki w górę poszły dużoi odstawiłam. są jakieś alternatywy?

Gość gość
ciągle wraca....ciągle

Gość gość
sprawdz, czy mozesz polepszyc stan zdrowia dieta.. chyba od tego musisz zaczac..

Gość gość
a jak z ciążą? najlepiej do razu po zabiegu zanim wróci?

Gość gość
jak najszybciej ciaza...u mnie wraca już po 3-4 miesiącach...znowu trzeba przerwac starania na leczenie...potem starania i znowu wraca i tak ciagle. Teraz tylko in vitro

Gość gość
a jakie leczenie jeśli nie mogę brać hormonów? czy powinnam moze spróbować innych tabletek?

Gość gość
jak nie możesz brac hormonow to kiepsko.....ja po laparo miałam zastrzyki reseligo...wprowadzają w sztuczną menopauze. Może brzmi strasznie ale czułam się super bo nie bolało...niestety po zaprzestaniu zastrzykow wszystko wrocilo

Gość gość
ja nie mogę Ci dać nadzieji, że będzie lepiej. U mnie jest tylko gorzej....ale każdy przypadek jest inny

Gość gość
a jak długo było u Was ze staraniem się o dziecko? Mój TŻ jest śrfednio nastawiony, udaje że nie widzi problemu a ja nie chcęmartwić się tym co będzie zakilka lat i czy wtedy będą jakieś szanse...

Gość gość
ponad 2 lata

Gość gość
i nadal dziecka nie ma

Gość gość
musisz być silna...poczekaj co powiedzą po zabiegu