Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dylemat mąż i koleżanka

Polecane posty

Gość gość

Potrzebuję rady może wsparcia sama nie wiem. Mąż zaprzyjaźnil się w pracy z koleżanką w sumie wspólną a żona jego kolegi. Przez problemy rodzinne zaczął pić ale bardziej po kryjomu i zaczął się jej zwierzac przypadkowo odkryłam w telefonie sms itp nic rażącego ale miłego mi tak nigdy nie pisał Były kłótnie awantury ale nic to nie dało mówiłam prosiłam ale co tam on tylko ja lubi i będzie z nią gadał. Ona narzeka tylko na męża i życie a on słucha i czasem po pijaku mi mówi a na trzeźwo nigdy tylko zarzuca mi że go inwigliuje i skąd wiem takie rzeczy że go osaczylam nie ma rodziny ja dobrze zarabiam mam wszystko a on jest nieszczęśliwy a ona go rozumie bo jęk mąż jest nie halo ale jest z nim bo dziecki i chce kupić dom raz szczęśliwa a raz nie. Ja mam dość tego mówię mu ze jak chce utrzymać małżeństwo to musi skończyc albo ograniczyć ta znajomość do minimum bo tyle głupot mi powiedział że już mnie irytuje ta pani że mam wrażenie że bardzo zabiega a ja mam pracować bo nigdy nie mam czasu on traktuje mnie jak mamusie do załatwienia spraw i zero uczyluc rozmów bo po co tylko się czepiam. I że wszystko zniszczyła i że to moja wina. Powiedziałam że jak ja spotkam to spytam czy ładnie to tak o swoim mężu narzekać do mojego to się wkurzył i powiedział że zrobię z niego idiote bo ona jest czysta i nie wie o jego problemie z alkoholem ale go wspiera A ja go niszcze choć do niedawna mówił że przed laty uratowałam mu życie ale ciągle mnie szantazuje że naszego małżeństwa już nie ma i mnie nie rozumie bo jestem zazdrosna zawistna że sobie coś zmysłami i że on nie może mi nic mówić bo zazdrość mnie zżera i że z nim nie wygram manipulator jest bo wie że jestem uczciwa. Co robić jak z nim rozmawiać on jest choleryk iem i jak mu robię wyrzuty leci po alkohol. Proszę o poważne wypowiedzi

Gość gość
Chyba już po waszym małżeństwie