Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak kolezanki braly sluby to moja rodzina klekotala a jak rozwody to milczą

Polecane posty

Gość gość

Mam 29lat i jestem panna, żaden wstyd. Mieszkamy w duzym miescie, jesteśmy wykształceni. I wiecie co? Kolezanki,corki znajomych rodzicow itp wychodzily za maz majac te 25-27lat i ciagle slyszalam jakies chamskie teksty od rodziny (z wyjątkiem Mamy). Jedna pannica wyszla nawet w wieku lat 18, bo w drodze byl juz drugi potomek :O Takie bylo gadanie,ze inne dziewczyny to dojrzale,powazne o i rodzina rozwojowa itp. Gdy po jakimś czasie okazuje sie,ze jednej maz nie pracuje tylko chla w domu, inna przestała nosic obrączkę pare miesiecy po slubie z jakichs konkretnch powodow, w kolejnym przypadku rozwod,a gdzie indziej problem bo on nie chce rozwodu, kolejny przypadek to facet procesujacy sie z ex zona o jej panienskie mieszkanie. Jakoś teraz jest cisza i nikt z rodziny mi nie powie patrz jakie szczesliwe matki i mezatki. W ogole nie podejmuja tematu. Jedna moja Mama tylko przyznaje mi racje i gratuluje,ze jestem singielka :)

Gość gość
WYTŁUMACZ MI CEL ZAŁOZENIA TEGO TEMATU, CO CHCESZ DZIEKI NIEMU USŁYSZEĆ, wcale ci nie jest dobrze jako singielka, i by sie dowartościowac pier/dolisz głupoty,

Gość gość
Każdemu lepiej z kimś odpowiednim dla niego, dzięki któremu staje się lepszym człowiekiem, rozwija się, jest szczęśliwy, bezpieczny, kocha i jest kochany, lepiej być samemu niż z byle kim, kto zdradza, manipuluje, niszczy. Nasza miłość to za mało by kogoś zmienić, każdy sam musi tego chcieć. Nie jestem autorką.

Gość gość
HAHAHAHHA tak dojrzałość, myślenie o rodzinie - zwalszcza w przypadku tej 18 latki idącej Do slubu w drugiej juz ciazy:o Autorko żyj dla siebie i po swojemu, Ludzie tacy sa, zwłaszcza ze wsi. Mam nadzieje, ze wreszcie takie zaściankowe myślenie wyginie.

Gość gość
Jak zwykle nie zrozumieliście tematu - Przeciez dziewczyna nie oczekuje braw, bo nie zmieniła stanu cywilnego, tylko tego, ze ludzie (niestety najczesciej nieobyci i niewykształceni), uważają slub za życiowe osiągniecie i obowiązek i każdej pannie w najniższej okolicy wbijają szpilę, ze skoro nie wyszła za maz, badz nie ma dzieci to przegrała zycie:o a wciaz mnóstwo ślubów bierze sie np z Powodu ciazy, czy Bo juz czas, bo to bo sramto tamto, a wlasnie jak autorka słusznie zauważyła - jak jest do d**y albo rozwod to temat cichnie i juz nikt sie nie chwali:D

Gość gość
Szukam chętnych osób, które chcą pracować stale lub dodatkowo online. Na początek oferuję 1500zł w tydzień a potem 2000-4000zł miesięcznie i więcej! Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a to Wejdź na http://pawlowski-lukasz.pl/zarobek-online-bez-inwestycji/ I tam masz informację oraz szczegóły o zarobku.