Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CzarowanaiRozczarowana

Przysięgam ze już mu nigdy nie odpisze

Polecane posty

Gość gość
Mam pomysł - napisz to wprost do niego, a nie tu na kafe. Co masz do stracenia? Spytaj, czemu się tak zachowuje.

Gość gość
Jesteś za trudny materiał na ******ie to olał :D są łatwiejsze jtore niczego nie wymagają Hahaha ale byłoby śmiesznie jakby mu dała a on by ja zapłodnił i uciekł buhahaha

Gość gość
ile ty masz lat?16??Jak nożna być tak naiwną

Gość gość
gość dziś To jest bardzo dobry pomysł

Gość CzarowanaIrozczarowana
Już wspomniałam ;-) ja 19 a on 23 podobno

Gość gość
Serio, napisz do niego wprost. Napisz mu to co piszesz tu, zobaczysz co Ci powie.

Gość gość
Jeszcze młoda i wielu rzeczy nie rozumiesz. Napiszę coś, co przyda Ci się na zawsze w relacjach z facetami. Do nich trzeba mówić PROSTO. Niczego się nie domyślą, jakimikolwiek gierkami i podchodami prędzej się zbłaźnisz niż coś zyskasz. PROSTO, JASNO i KLAROWNIE. Głupi przykład: "Może bym coś zjadła, ale nie chce mi się samej robić..." - źle "Idź do kuchni i zrób mi coś do jedzenia" - dobrze Spytaj tego swojego kacapa: "DLACZEGO ZACZĄŁEŚ MNIE IGNOROWAĆ?"

Gość gość
Albo nie wiem, olewać... poetykę musisz dostosować do jego umiejętności językowych :)

Nie jestem naiwna. Napisał do mnie pierwszy, miło mi się z nim rozmawiało, zaproponował mi nawet kilka razy wycieczkę do Rosji, pytał się mnie czy byłam w związku/czy mi się podoba/czy go lubię/czy jestem dziewica/czy mam rodzeństwo/co lubię/o moje zainteresowania/jaki lubię wzrost u facetów itp. To myślałam, ze myśli powaznie o naszej znajomosci (nie liczyłam na miłość a przyjaźń) różne zdjęcia mi wysłał i ja jemu A tu nagle nie pisze tylko wchodzi na mój profi Nie pomyślałabym, ze może tak postąpić. Najwidoczniej nie chce już ze mną pisać no ok, w porządku TYLKO po co wchodzi na mój profil?

Gość gość
Zapytaj go o to. To chyba nie jest takie trudne?

Gość gość
To będzie okrutne, ale być może po to wchodzi, by zrobić sobie dobrze. "Różne zdjęcia sobie wysyłaliście" - to znaczy jakie? Rozbierane? To by dużo wyjaśniało...

Gość gość
"Po co wchodzisz na mój profil skoro nie chcesz ze mną pisać?" Skopiuj to sobie, wyślij mu i nie miaucz już :S

Gość gość
gość dziś Brawo. Kierowca autobusu.

Tylko z nim jest taki problem, ze on często nie odpowiada na moje pytania, bo podobno nie rozumie i używa jakiegoś tłumacza. Nie będę się poniżać i pisać do niego. Nie to nie, bywa. Tylko po co wchodzi na mój profil przecież chbyba ma świadomość, ze ja to zobaczę, bo można sprawdzić na badoo kto odwiedzał profil. On jest chyba jakiś psychiczny

Gość gość
Masz 19 lat i jestes na badoo? Co z Tobą nie tak?

Gość gość
Badoo... :D

Mój kolega również mi napisał, ze być może on masturbuje się do moich zdjęć w co wątpię, bo taki się nie wydawał. Co do zdjęć to różne okolic gdzie mieszkamy, normalne zwykle zdjęcia, w bieliźnie

Gość gość
spinasz dupsko i robisz drake zanim cokolwiek sie zaczęło... :o

chciałam poznać jakiegoś obcokrajowca dlatego założyłam tam profil

Gość gość
Nie chciałaś związku tylko, żeby był twoim przyjacielem, a wysłałaś mu zdjęcia w bieliźnie? :D

Gość gość
chciałam poznać jakiegoś obcokrajowca dlatego założyłam tam profil X Buhahaha XD :D:D:D

Ale on pierwszy zaczął wysyłać mi swoje zdjęcia w bokserkach itp. To pomyślałam, ze tez coś wyślę

Gość gość
Zdjęcia w bieliźnie to są zwykłe zdjęcia? Dla mnie niekoniecznie. Gdyby mnie obcy facet prosił na jakimkolwiek portalu społecznościowym o zdjęcia w bieliźnie, to bym natychmiast zerwała z nim kontakt. Może i dobrze, że Cię olał, bo następne byłyby zdjęcia nago, potem w rozkroku, na końcu filmy... żenada. Nie wydawał się taki? Ja gdy piszę z moim facetem na normalne tematy to też nie myślę o tym, że onanizuje się myśląc o mnie. Ale oni wszyscy się onanizują. Nawet ci najsłodsi i najmilsi. Nawet nie potrzebują bodźca, a że się napatoczyłaś... Mówiłam już - prości jak konstrukcja cepa.

Gość gość
"Ale on pierwszy zaczął wysyłać mi swoje zdjęcia w bokserkach itp. To pomyślałam, ze tez coś wyślę" no, ośmielił Cię, pewnie nie do Ciebie jednej pisał i ma doświadczenie olej temat, serio nawet średniorozgarnięty facet wie, że laskę trzeba trochę pobajerować i omotać, żeby ugrać cokolwiek

Gość gość
Wyjdź na ulicę, masz obcokrajowca na każdym kroku, Ukraińcy też są pos*ani jak Ruscy

Nagich nigdy w życiu bym nie wysłała. Na profilu mam zdjęcia nawet w strojach kąpielowych, wiec bielizna to nic złego. Chciał moje nagie, ale powiedziała, ze nie i pisał ze mną normalnie nawet do 4 w nocy. Teraz od 4 dni coś jrst nie tak

Gość gość
Ukraińcy zalewają Polskę :O Jak tak bardzo chcesz na pewno jakiegoś poznasz.

Gość gość
No to zaczynamy się dowiadywać trochę więcej :) Spokojnie, gdybyś wysłała nagie, to i tak po kilku dniach przestałby się odzywać. Widocznie jakaś inna mu wysłała. Ku*wa, na pytanie nie umie odpowiedzieć, ale z próśb o gołą d*pę potrafił się wyszkolić :|

Na badoo pisze dużo Ukraińców i Ruskich, ale z nim tak miło mi się pisało. Wczesnej pisałam tez z Rosjaninem, ale on tylko pisał o piersiach, żeby mu pokazać itp. Ten na początku był inny

Nawet pytał się mnie czy chciałabym przestać być dziewica czy chciałaby uprawiać z nim seks to napisał mu, ze jest to niezręczne pytanie i nie będę na noe odpowiadać. Ja tak teraz mysle, ze on w miarę dobrze zna polski, ale udaje debila