Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oszustwa na olx

Polecane posty

Gość gość

Witam. Czy zostaliście już oszukani na olx i co z tym zrobiliście? Osobiście nadziałam się na małą kwotę bo tylko 60 zł. Konto użytkownika zostało usunięte nie można nic zrobić a mogę się domyślać że dane do przelewu były fałszywe. Co mam teraz zrobić? Myślę że odpuszczę bo na policję nie pójdę o 60 zł ponieważ i tak nic nie zrobią a na olx nie mam jak zgłosić gdyż konto już nie istnieje

Gość gość
Nie tylko, że zrobią, ale i gościa znajdą. Jesteś w błędzie myśląc ,że policja niż z tym nie zrobi.

Gość gość
W jakim Ty świecie żyjesz. Byłem raz policji o 100 zł jak mnie oszukali i tylko raport napisali i nic więcej. A gdzie dopiero szukać po Polsce oszusta śmieszne

Gość gość
Ja duzo kupuje i sprzedaje. Kwoty do ok 30 zl wplacam na konto,ale wszyskie powyzej juz na allegro. Sama tez proponuje to kupujacym.

Gość gość
Na działem sie na 20 zł. Sprawę opałem, ale ktoś zgłosił na policje i okazało sie, ze poszkodowanych było ponad 100 osób. Była sprawa w sadzie. Skvrwiale młode małżeństwo z dwoma govniakami dostało wyrok w zawieszeniu + naprawę szkody :)

Gość gość
A i policja nie oleje tego. Bez problemu znajdą winnego po nr konta bankowego.