Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem zbyt ładna do seksu

Polecane posty

Gość gość

Może się to wydać z początku kretyńskie, ale tak jest. Każdy facet, z którym spałam kończył po max. 3 minutach, myślałam, że trafiam na takich albo są „wyposzczeni”, ale tak samo się działo za 1,2 i 10 razem. Wczoraj przeprowadziłam test, poszłam do łóżka z facetem, o którym wiem na pewno że nie jest krótkodystansowcem i z niejednego pieca już chleb jadł. I jaki wynik? Max. 2 min to zajęło. Stwierdziliśmy, że spróbujemy drugi raz za godzinę i drugi raz było jeszcze krócej. Dramat. Tłumaczył się tak jak wszyscy poprzedni- jesteś ładniejsza niż moja była, za dobrze wyglądasz, nie daje rady itd. Nie chodzi mi o to, żeby się chwalić na Kafe jaka to ze mnie bogini, i tak nikt tu nie zna mojej tożsamości. Po prostu serio mam problem, bo jedyny tekst jaki w życiu słyszę podczas seksu to „muszę zwolnić bo zaraz dojdę”. :/ już nawet nie myśle o swoim orgazmie tylko o tym żeby to chociaż było dłużej niż 3 min raz w życiu. Ktoś tez tak ma? Może faceci się podzielą sposobami co powinnam zrobić?

Gość gość
pokaz zdjecie swoje

Gość gość
Współczuję. Ja może nie jestem ładna ale mam męża i on dosyć szybko kończy. Na szczęście ja też mogę szybko wiec często udaje mi się go przescignac. Ale nasz seks to max 5-10 min. Ale ja tak lubię

Gość gość
Ja właśnie niestety potrzebuję dłużej, z 15-20 minut minimum. Zazwyczaj jak facet jest dobrze wychowany to po fakcie radził sobie innymi sposobami tak żebym ja tez miała przyjemność, ale ile można się bawić palcami? Chciałabym wreszcie normalnego seksu jak maja normalne, przeciętne kobiety. Moje koleżanki średniej urody opowiadają o swoim życiu erotycznym tak, ze ja bym chciała mieć chociaż polowe z tego :/

Co Ty masz z tym wiecznym podkreślaniem urody? :) Pokory Cię nie nauczono co widać :O Źle trafiasz tyle w temacie, ale jeszcze wszystko przed Tobą ;)

Gość gość
Nie przesadzaj autorko z tą urodą :D Nie jesteś zbyt ładna do seksu, tylko po prostu trafiasz na kiepskich kochanków. Może zamiast chodzić do łóżka z kim popadnie "dla testu", poznaj kogoś fajnego, zwiąż się z nim i miej stałego partnera seksualnego :) bo udane życie erotyczne przychodzi z czasem, kiedy ludzie się już znają i własne ciała, wtedy naprawdę można szaleć na wszelkie sposoby, nawet najbardziej wyuzdane :) Nie słyszałam jeszcze, żeby ktoś uprawiał szalony seks z przypadkowymi partnerami, wtedy seks jest mechaniczny, a facet widzi nowe ciało, które go podnieca bardziej bo nowości zawsze podniecają bardziej. Uprawiaj seks ze stałym partnerem a będzie on udany :)

Gość gość
Pokaż swoje ciało

Gość gość123543
Autorko, ja mogę kilka razy pod rząd, a poza tym po wytrysku można kobietę zaspokoić inaczej... Ja stawiam na Waszą przyjemność...

Gość gość
pokaż zdjęcie ciała bez twarzy to zobaczymy czy nie bajdurzysz ;)

Gość gość
Szukam chętnych osób, które chcą pracować stale lub dodatkowo online. Na początek oferuję 1500zł w tydzień a potem 2000-4000zł miesięcznie i więcej! Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a to Wejdź na http://pawlowski-lukasz.pl/zarobek-online-bez-inwestycji/ I tam masz informację oraz szczegóły o zarobku.

Gość gość ale jaja
"zbyt ładna do seksu" hehe dobre :P

Gość gość
kolejna gwiazdeczka, jaka jestem ładna, mądra, dziewczyno masz sieczkę zamiast mózgu, a sex to ty oglądałaś tylko na ekranie komputera.

Gość gość
Ale z ciebie k***wka :O poszłaś do łóżka z przypadkowym facetem, zeby przeprowadzić test? :O Zrozumialabym jeszcze gdybyś spała z nim z ogromnego pożądania czy ogromnej ochoty na sex... Ale dla testu czy dojdzie szybko czy będzie mógł długo? to mi się w głowie nie mieści, żeby rozkładać nogi byle komu dla jakiegoś testu :O

Właśnie :) Dobrze, że kończą się wakacje. Dojrzałe i normalne kobiety nie wymyślają takich tematów :D Bo takie wiedzą jak zadowolić faceta bez testu :D

Gość gość
Ja jestem prawiczkiem, po ilu minutach się spuszcze jak pierwszy raz to będę robvił?

Gość gość
Taki temat już był tylko nie pamiętam czy na początku tego roku czy to było w tamtym . Nie chce mi się szukać . A więc jak każda chistoria lubi się powtarzać.

Gość adaś21
autorko poszukaj sobie obrzezanego, my możemy naprawdę długo ;)

Gość gośćkjk
Jestem piękna jak kwiat róży tylko mam łeb za duży... I do tego pusty