Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czyżbym się mylił?

Polecane posty

Gość gość

Stosunki seksualne miałem tylko z kilkoma kobietami, ale to co napiszę sprawdzało się zawsze. Kiedy miały orgazm, to ich pochwy miały szybkie skurcze, 2 albo 3 razy na sekundę zaciskały się. (Zupełnie jakby chciały maksymalnie, do końca wycisnąć że mnie spermę :-) Zawsze intrygowały mnie mięśnie Kegla, więc prosiłem je, aby trochę "popracowały nade mną". Wtedy częstotliwość tych, świadomie wykonywanych, skurczów była radykalnie niższa. 1 skurcz na sekundę, albo i na więcej sekund. Dziewczyny, czy u was jest inaczej? Pytam, bo mi się wydaje niewiarygodne, aby możliwe było udawanie orgazmu. No chyba, że wobec jakiegoś przygłupa, albo młodzika (co na jedno wychodzi).

Gość gość
i poruszając się potrafiłeś jeszcze w między czasie odczuć te skurcze? weź zrób sobie okłady

Gość gość
Jeśli nie po to dziewczyny zaciskają mięśnie Kegla, aby chłopak to poczuł, to PO CO TE CAŁE ROZMOWY NA TEMAT TYCH MIĘŚNI? Dlaczego dziewczęta unikacie odpowiedzi na moje proste pytanie? Wasze milczenie jest potwierdzeniem, że NIE MA MOŻLIWOŚCI udania waszego orgazmu, przynajmniej wobec jako tako rozumnych facetów.

Gość Milczenie jest potwierdzeniem
Udawanie orgazmu to bajka

Gość gość
A w ogóle to po co kobietom orgazm

Ja tutaj dostrzegam jakieś pomieszanie pojęć: otóż: 1. Rzeczywiście, kobieta nie uda orgazmu (no, chyba że jakaś ruda mistrzyni prosto z piekła rodem), jeśli chodzi o częstotliwość skurczów. 2. Czym innym jednak jest zgodne z kobiecą wolą (i męską pożądliwością --- i/lub odwrotnie) zaciskanie przez kobietę 'tego i owego' na męskim 'co nieco' --- bardzo przyjemne zresztą... dla obu stron! :p