Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę znaleźć pracy.. jestem załamana :(

Polecane posty

Gość gość

Szukam pracy.. z mojej obecnej muszę uciekać bo jest już bardzo źle. Szukam już dwa tygodnie i nie znalazłam nic konkretnego :( ciągle chodzę na rozmowy i idę zawsze z wielką nadzieję a potem okazuje się że praca to porażka.. tam gdzie byłam to albo na kasie po 12h praca na zmiany, lub pozyskiwanie klientów.. nie nadaje się do tego bo trochę się jąkam i stres powoduje, że nie mogę słowa z siebie wydusić więc to odpada.. jestem załamana myślałam, że łatwiej będzie mi coś znaleźć.. :( Proszę o dobre słowa na pocieszenie.. czuje, że jestem wielką przegraną

Gość gość
Zamieść sama ogłoszenie na Gumtree sami będą dzwonić. Ja tak zawsze robię, jest to za darmo w kategorii poszukujący pracy. Powodzenia cipciu:)

Gość gość
Bo zamiast Ciebie zdrajcy wola zatrudnić tabuny banderowcow

Gość gość
Gdzie mieszkasz? Jaki rejon kraju? Moze coś doradze.

Gość gość
I przez to nasi wyjeżdżają A na ich miejsce kolejni że wschodu

Gość gość
Jestem z Katowic.. dziękuję za poradę by dać ogłoszenie na Gumtree - na pewno to zrobię.

Gość gość
A czemu musisz uciekać z poprzedniej?

Gość gość
Jesteś z Katowic i pracy nie możesz znaleźć? Ja jestem z Sosnowca i przeglądając ogłoszenia to właśnie w Katowicach najwięcej ogłoszeń. Dla mnie za daleko żeby dojeżdżać. Ja w końcu znalazłam u siebie w instytucie kosmetologii w Sosnowcu, co prawda do sprzątania ale jest czysto, lekko i przyjemnie. Tobie też się uda, ja na ogłoszenie natknełam się w sobotę i to popołudniu, zadzwoniłam bez zastanowienia, w poniedziałek byłam na rozmowie a jutro zaczynam. Powodzenia życzę. Aha, na olx, też są darmowe ogłoszenia i dużo jest ofert, trzeba tylko trafić na odpowiednie.

Gość gość
Zarejstruj sie na pracuj.pl i infopraca.pl i szukaj ogłoszeń ze swojego regionu. Kato i Chrz ma sporo ogloszen z roznej branży. Na bank cos znajdziesz.

Gość gość
Za niedługo zaczną nas wyrzucać i przyjmować swołocz ze wschodu