Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tajlor

Lew pożyczka opinie

Polecane posty

Gość tajlor

Mam na oku pozyczkę lew. Warunki maja nawet spoko .Dużo sie nie różnią od innych . W tym tygodniu jeszcze chciałem wysłać wniosek. Chyba że macie jakieś lepsze propozycje pożyczek. Ciekaw jestem :D

Gość gość
Tak dokładnie na kasiasto znajdziesz oferty godne uwagi. I to na super warunkach. Brałem tam pożyczkę o wiem co pisze :D

Gość gość
Też szukam nie drogiej pożyczki...

Gość maner
Jak szukacie nie drogo i szybko gotówki to tylko i wyłącznie POŻYCZKI KASIASTO. Ja dostałem 5 tysięcy kilka dni temu. Wcale nie musiałem czekać długo bo zaledwie do kilkunastu minut.

Gość gość
Czytałem opinie o kasiasto i maja same dobre. Na innych forach też jest dużo informacji o pożyczkach z tej strony . Jak na razie miałem jedną pożyczkę ale zastanawiam się nad drugą także z kasiasto.

Gość pożyczkobiorca
To fakt opinie są pozytywne ale jak to się ma do warunków czy tez są faktycznie tak dobre???

Gość gość
Są dobre warunki. A najlepiej wejdź na stronę http://kasiasto.pl/ i sam oceń warunki. I czy Ci się to widzi czy nie.

Gość gość
Nie mam zwyczaju przekonywać kogoś do brania pożyczki no ale jeśli koś potrzebuję to POŻYCZKI KASIASTO POLECAM!!

Gość gość
A którą z kasiasto ofert polecacie najbardziej i najchętniej?

Gość gość
Hmmm zdania mogą być odmienne co do wybierania ofert bo każdemu odpowiada coś innego, inne warunki i na różne rzeczy zwracamy uwagę wybierając pożyczkę.

Gość gość rrrrrena
Zgadzam się z tobą i dlatego dobrym rozwiązaniem jest wejść sobie w link strony kasiasto i sprawdzić co mają ciekawego. Widze że link jest już podany w powyższych wypowiedziach.

Gość gość
Zrobiłam dokładnie tak jak doradzacie. Weszłam sobie na stronkę z POŻYCZKAMI KASIASTO i wybrałam najlepszą oferte z pośród dostępnych:)

Gość gość
Poszedł wniosek na kasiasto o 10.000zł. Czekam na potwierdzenie o udzielenie pożyczki-mam nadzieje.

Gość gość
Czytam opinie i wypowiedzi i chyba rzadko wnioski są rozpatrywane negatywne jak sie wysyła przez tą strone. Bo jeszcze nie widziałam opinie żeby ktoś nie dostał pożyczki na kasiasto.

Gość paola33
Mi tam nigdy nie odmówili pożyczki.

Gość gość
Warto dodać żę POŻYCZKI KASIASTO nie wymagają zbędnych formalności i decydując się na tą pożyczkę wszystko idzie sprawnie. Duża przystawalność pożyczek.

Gość Zadowolony klient Arek
Miałem raz pożyczkę 6 tys a drugim razem 10 tys. Dobra oferta i co dla mnie jest najważniejsze nie robią ludzi w balona jak to czasem się zdarza biorąc pożyczkę.

Gość gość
Tak mi się zdarzyła sytuacja gdzie zostałem oszukany biorąc pożyczkę nikomu tego nie życzę.Nie pamiętam już nazwy firmy bo to dawno było. Na szczęście nie była to jakaś mega kwota. Ale teraz staram się rozsądniej wybierać pożyczki.

Gość gość
Od siebie polecam www.vivus.pl ;) sprawdzone, pierwsza pożyczka za darmo :)

Gość gość
Powyższe pożyczki są ok, ja mogę jedynie dodać od siebie www.aasapolska.pl, wydaje mi się, że mają teraz najlepsze warunki jeśli chodzi o takie firmy.

Gość gość
vivus.pl brałem, po spłacie zero problemów, pierwsza darmowa, kasa szybko a obsługa pomocna

Gość karos
Na dzień dzisiejszy bezkonkurencyjną pożyczkę ma bank Raiffeisen. Zero oprocentowania i spłata przez 2 lata. RRSO - 2,88%

Gość tu cały wybór

TU MACIE CAŁY WYBÓR ! https://setron.oferty-kredytowe.pl

Gość siwka

Ja sie zgadzam z przedmówcą - www.vivus.pl daje rade i tak kasa nawet tego samego dnia moze byc, wiec jest prawdziwy ekspres. a to czesto jest niezwykle ważne...

Gość akcept

www.vivus.pl najlepsi na rynku od ręki kasa i wszystko sprawnie jak należy!

Gość marciniak

To prawda. Zerknij sobię na warunki vivusa. Jak dla mnie najlepsi na rynku