Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Rianii

Szukam domu dla psiaka

Polecane posty

Gość Rianii

Witam. Poszukuje pomocy już długo i nie wiem co dalej robić... Od około dwóch miesięcy poszukuję nowego domu lub chociaż domu tymczasowego dla psa mojej mamy. Przez te dwa miesiące moja mama, leżała w szpitalu w bardzo złym stanie i nie zanosiło się, aby z niego wyszła. Dlatego też z narzeczonym zaczęliśmy szukać dla psiaka nowego domu, ponieważ my nie jesteśmy w stanie go wziąć ze względu na właściciela wynajmowanego mieszkania, który kategorycznie zabronił nam na posiadanie jakichkolwiek zwierząt. Niestety nie stać też nas na wynajęcie czegoś innego, ledwie sie utrzymujemy i starcza nam tylko na podstawowe rzeczy, poza tym dodatkowo studiujemy. A reszta rodziny nie wyraża chęci na przygarnięcie czworonoga. Niedawno, bo 19 sierpnia moja mama zmarła w szpitalu. Udaje się nam przetrzymywać psa u znajomych tymczasowo, niestety.. Musimy go jutro zabrać od osoby, która tymczasowo go wzięła.. Jesteśmy bezradni w tej sytuacji i nie wiemy już co dalej robić, a schronisko nie wchodzi w grę, ponieważ i tak go nie przyjmą, a żeby go wzieli, musimy na policję w miejscu zamieszkania mamy (ponad 200 km od mojego zamieszkania) zgłosić, że nie ma kto psem się zająć, a niestety to też trwa pare tygodni. muszą sprawdzić w rodzinie czy aby na pewno nikt nie jest w stanie się nim zająć, by trafił do schroniska, a my niestety nie mamy czasu już... Psiak wabi się Miki i sięga do kolan. ma 4 lata i przez te 4 lata dawał mamie chęci do życia i pomoc w wyleczeniu się z depresji, ale niestety rak nam ją odebrał. Jest to psiak domowy, który równie dobrze lubi przebywać poza domem na posesji czy ogródku. Nie niszczy rzeczy, gdy zostaje sam, lubi bardzo się przytulać, a jego popisowy numer to stanie na dwóch tylnich łapkach. Gdyby ktoś był zainteresowany zdjęciami psa i większością informacji to prosze o komentarz z możliwością napisania prywatnie. (Np email) Bardzo prosze o pomoc lub jakieś porady, naprawde jesteśmy bezsilni...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować