Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

matka mojego chłopaka oczekuje, że on kupi jej mieszkanie!!!

Polecane posty

Gość gość

ona ma 60 lat obecnie mieszkamy z nią mieszkanie jest duże 4 pokojowe, naprawdę sporo miejsca. dokładam sie do rachunków. od pewnego czasu mój chłopak napomina, że kupi to mieszkanie i będziemy razem z nią mieszkać. kobieta jest znośna ale marudna jak to stara kobita ale jakoś perspektywa mieszkania z nią mnie nie przerażało. chłopak z matką uzgodnili, że z nimi zostanę a ja że będę sie dokładać do obecnego czynszu i rachunków i szło nawet przyjemnie, mówiłam że nawet dorzucę się do pozyczki na mieszkanie bo przecieć tam z nimi będę. chłopak mówił że jak kupi to mieszkanie to będziemy się jego matką opiekować i z nią być. co ona ostatnio napoknęła to że nie musimy uważać na wydatki bo nie będziemy z nią cały czas mieszkać. krew mnie zalała, czy te wsystkie ustalenia to chały bały? już kiedyś się dużo sprzeczaliśmy o to mieszkanie razem dawno temu i mieliśmy nieoficalną przerwę przez to. teraz znowu to wraca. ja mam sytuacje mieszkaniową dobrą bo mam swoje mieszkanie u siebie w miescie, a do tego moge mieszkac z rodzicami byłoby nawet ok tylko ze to daleko od mojego chłopaka... to co ostatnio powiedziałą, dla mnie znaczyłoby, że to mieszkanie to jednak w pełni dla niej ,ma być...

Gość gość
Nic nie rozumiem. Tragiczna składnia, zdania nielogiczne

Gość gość
może w skrócie, chłopak i jego matka ustalili, że on kupi mieszkanie które posiada matka i my razem z nia mieszkamy. chłopak mowil mi ze tak zrobi i ja bede mogla z nimi mieszkac. teraz matka cos mi mowi - uwazajcie na wydatki bo nie bedziecie zawsze ze mna mieszkac. czyli co to mieszkanie jednak w pelni dla nie? a co ze mna? mam sobie sama wynajac? albo z chlopakiem ktory bedzie spalacal 4 pokojwe mieszkanie matki a my sie bedziemy kisic w kawalerce?

Gość gość
Twój facet nie ustalił tego z matką, tylko sam się zarządził. Proste. Musicie z nią pogadać i zaproponować jej to co do tej pory facet wymyślił sobie sam

Gość gość
A może by tak... NOVA Centrum Edukacyjne? Szukasz ciekawego kierunku i potrzebujesz legitymacji? NOVA Centrum Edukacyjne da Ci to, czego potrzebujesz? Bezpłatne kierunki, własne pracownie specjalistyczne i nauczyciele z pasją? Tak, to u Nas Przyjdź z dowodem osobistym i zapisz się! Liczba miejsc ograniczona, dlatego zapraszamy, jak najszybciej! ul. Krakowska 17/9 Tarnów 143000350/796400893

Gość gość
dziewczyno, zostaw temat kto i komu mieszkanie...uciekaj od goscia, ktory chce ukladac sobie zycie z matka za sciana ! to nie jest normalne, mlodzi maja isc na swoje i tyle.