Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ze wszystkich słowianek najbrzydsze i najmniej kobiece są polki

Polecane posty

Gość gość
jakbys szpetna nie byla to byliby zbyt oniesmielieni. skoro jestes na ich poziomie, to zaczepiaja. a to, ze masz sie za wielokrotnie ladniejsza, niz jestes w rzeczywistosci - to juz twoj problem. zadzieraj kartoflanego nosa na nalanej twarzy dalej, powodzenia:D

Gość gość
Miałam profil na niemieckim portalu randkowym i miałam tam 2600 likow pod zdjęciem gdzie inne kobiety po 300 najczęściej , więc się pocieszaj smieciu

Gość gość
juz to pisalem, ale tylko madrej glowie dosc po slowie: - przestan opowiadac tutaj bajki, osmieszasz sie ze swoimi fantazjami.

Gość gość
Mogę nawet dac link do mojego profilu , albo nie bo byłabym obiektem westchnień dla jakiegoś obrzyganca

Gość gość
uparte forsowanie bajek nie nada im realizmu, zachowujesz sie jak idiotka:D

Gość gość
Naprawdę aż tak ciężko uwierzyc że w 30 milionowym kraju są kobiety ładniejsze niż twoja mamusia i siostra ? Oceniasz swoją miarą po swoim zadoopiu w tym kraju są takie kobiety ze nawet ruscy się za nimi slinia ja mam dzienną urodę mimo wysokiego wzrostu i duże szare oczy , twarz trochę jak blond azjatka , to że takie na ciebie nie patrzą nie znaczy że takich nie ma

Gość gość
Nie wiem gdzie wy widzicie niby te ładne dziewczyny w naszym kraju, większość jest dość "koślawa", nic ciekawego.

Gość gość
Chociaż na zdjęciu które miało te 2600 likow miałam rozowa sukienkę i rude kręcone włosy do pasa

Gość gość
A polaczki nie są koslawe? Większość ma zdeformowane gęby , krzywe nosy , lysine, nawet ci zadbani mają jakiś niedorozwój w twarzy

Gość gość
18:31 - i zejscie na dno. przypierdzielanie sie do czyjejs rodziny. wlasnie udowodnilas, ze polki to bezapelacyjnie mentalne zero absolutne. gratuluje. teraz idz sie chwalic kolezankom, jakie swiadectwo o mentalnosci swojej i reszty typowych karyn zlozylas. ciebie nie do psychiatry trzeba wyslac, tylko do kraju, w ktorym eutanazja jest legalna. oh tak, piszesz takie balwochwalcze epopeje na temat swojego wygladu, gotowa jestes sie p**********ic do rodziny obcych osob, zeby przeforsowac te swoje niedorzeczne klamstwa i samozachwyt. gdybys szpetna nie byla to bys nie musiala tak kompleksow leczyc, jeszcze tak prymitywnymi metodami, wiejska bajkopisarko. zreszta, takiego czegos jak ty, co sie czepia nawet osob trzecich, to i tak najgorsze obelgi by nie obrazily. jestes po prostu az takim mulem na dnie. wiec nie udawaj urazonej, reagujesz jedynie kompleksami i uprzedzeniami, s****wo.

Gość gość
Nie ruszaja mnie twoje słowa nieudaczniku, na ulicy bym nawet na ciebie nie splunela

Gość gość
ty razem ze sciekami sie przemieszczasz, syfie, wiec na jakiej ulicy, szambonurku? skoncz pisac bajki, zaczely byc czerstwe, popaprancu

Gość gość
18:44 ty się nadajesz do zakładu psychiatrycznego , jesteś zerem

Gość gość
18:49 ty sie nadajesz tylko na odstrzal, syfie niedochedozony, zezwierzecona karykaturo czlowieka.

Gość gość
Nie musisz się chwalić że ty i cala twoja rodzinka to zdesperowana patologia , co trzeba zrobić żeby takiego śmiecia wychować

Gość gość
nikogo nie obchodza twoje relacje rodzinne, smieciu, jestes zwyklym s******lstwem odpadzie i nic tego nie zmieni. wiec swoje rzewne historyjki wsadz sobie w szpetna i koslawa rzyc, nie bede ci wspolczul, syfie smierdzacy, masz dokladnie to na co zaslugujesz, s****wiaku bagienny, swoim marginesem spolecznym nie zapunktujesz, nowotworze.

Gość gość
To raczej ty pochodzisz z marginesu widać to po twoim slownictwie , swoje nieudacznictwo i brzydote przypisujesz innym

Gość gość
ty syfie zafajdany, depresjo spoleczna, takie goofno w ludzkiej skorze jak ty, ktore obraza rodzine i bliskich innych ludzi probuje innym zwracac uwage o zachowanie? no, brawo, jeszcze sie teraz poplacz, rynsztoku, nie obchodzi mnie twoja zalosna historyjka ani miejsce pochodzenia, "swoja" brzydote przypisuje innym? wszystkie baby tak robia, wiec czemu nie mam zachowywac symetrii, pozbawiona mozgu ciemna, zmutowana maso pierwotnej glupoty? ty mendo w ludzkiej skorze, nie probuj przypisywac innym czegos, co robisz nagminnie i z premedytacja, komposcie.

Gość gość
19:09 zabij się i zamknij mordę ,nikogo nie obchodzi co mruczysz pod nosem biedo umysłowa , jestes zerem bo siedzisz na portalu dla kobiet cały dzień bezrobotny zulu

Gość gość
Znowu ta agresywna Karyna...

Gość gość
zabic to powinni ciebie, zamiast pozwolic ci uciec z kliniki aborcji, szmacisko niedorobione, nikogo nie obchodza twoje kompleksy, wiec bez celu je tu wywlekasz, wydmuszko mentalna, jestes kupa gnijacego moralnie syfu i na zawsze pozostaniesz kupa gnijacego morlanie syfu, zadna lzawa historyjka tego nie zmieni, nic cie zakazany tepaku, nie usprawiedliwia. wracaj do kanalow, z ktorych ze swoim odrazajacym odwlokiem wypelzlas, tam twoje miejsce.

Gość gość
Jaka beka z typa :D hahahaha

Gość gość
Obrażasz tym tylko swoje siostry, matki i babki nie mówiąc już o innych Polskich kobietach, wstydź się. https://cutt.ly/KwCbR

Gość gość
Po cholere z nim dyskutujecie? "Nigdy nie walcz ze świnią bo tylko się ubrudzisz, za to ona będzie czuła się doskonale" ;). Przeciez to celowe prowokacje zeby was wkurzyc

Gość gość
A moja babcia mówiła nie tykaj goffna bo śmierdzi , on właśnie tym goffnem jest

Gość gość
Uwielbiam te kefeteryjne bluzgi

Gość gość
goffno czuje swoj smrod stale, wiec wydaje mu sie, ze inni smierdza. typowe przeniesienie. jestes syfem miedzy innymi z tego powodu, glisto fekalna. zreszta zarzut o tym, ze obrazam osoby trzecie, kiedy doposcilas sie tego, smieciu zakompleksiony, kilkukrotnie tylko cie pograza. jestes rynsztokowym syfem, nie uda ci sie odwrocic kota ogonem, tepa szmato z probowki, obrazasz ciagle ludzi, obrazasz odnoszac sie bezposrednio ich rodzine i bliskich, ty paskudna kupo sepiego lajna, nie uda ci sie zrzucic tego moralnego szajsu na kogos innego, niedorobie umyslowy o inteligencji owsika.

Gość gość
i ma racje śmieciu, dobrze ci d***bala prymitywne brzydule widzisz? to wyjdź z domu i przystań się pieprzyć z własna matka xD m********a