Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ze wszystkich słowianek najbrzydsze i najmniej kobiece są polki

Polecane posty

Gość gość

Taka jest prawda.Mają nalane czerwone od alkoholu pyski,są grube,mordy jakby im ktoś obiad zabrał.W dodatku mają ogromne braki w edukacji i kluturze,zabrać je gdzieś to człowiek naje się wstydu.A w puszczalstwie i chamstwie to są na pierwszym miejscu.Dlatego ejżeli jakiś gościu mówi że polki są bardzo ładne...to niech lepiej uda się do okulisty i psychiatryka bo to już jest choroba psychiczna.

Gość gość
Po pierwsze to właśnie kobiety w Polsce są lepiej wykształceni niż mężczyźni a po drugie jak mieszkasz w dzielnicy tzw melinarskiej to tam rzeczywiście kobiety właśnie takie jak opisujesz

Gość gość
80% kobiet to patologia i przegrywy

Gość gość
Polki są zadbane i szczupłe

Gość gość
"Po pierwsze to właśnie kobiety w Polsce są lepiej wykształceni niż mężczyźni" - czego jestes doskonalym ANTYPRZYKLADEM. mozna powiedziec, ze postawiona przez siebie teorie obalasz z wielkim hukiem, pozostawiajac jedynie olbrzymia kupe gruzu. słowo klucz: "WYKSZTAŁCENI" w odniesieniu do zenskiej czesci spoleczenstwa. /aplauz/ /kurtyna opada/ dziekuje.

Gość gość
polki mają luzy między nogami

Gość gość
Akurat w Polsce współczynnik otyłości wśród mężczyzn jest aż o 15 % wyższy niż u kobiet , czyli polscy faceci to nalane grube knury a nie polki

Gość gość
luz masz miedzy uszami. przepraszam, pomylilem sie. masz tam proznie:) /kurtyna/

Gość gość
Frustrowany temat pedala który przez swój zryty chamski charakterek nie może nikogo znaleźć

Gość gość
Odpowiedź na mój temat o polaczkach. Kończysz się

Gość gość
Polki są tak generalnie po prostu przeciętne: z nadwagą, brzydkimi twarzami, bez biustu.

Gość gość
W każdym kraju są jakieś perełki . Spójrzcie np na dunki. Te to dopiero mają urode. Bardzo męska . Fakt dużo polek jest otyłych ale to się zdarza wszędzie. Np Niemki . Szukać rodowitej niemki o super figurze to cud . Ale jak wszędzie zdarzają się wyjątki . Jednakze polki na tle innych państw wypadaja bardzo dobrze.

Gość gość
Dunki męskie ? A nina agdal?

Gość gość
no tak, kretynka nic wlasnego nie wymysli, wiec bedzie malpowala od innych. /zaslona litosciwego milczenia/ jak nie umiesz byc oryginalna, to sobie odpusc papugowanie, osmieszasz sie tylko w karynowaty sposob. i dopiero teraz: /kurtyna/

Gość gość
"wypadaja bardzo dobrze" - kazdy wyjatek bedzie wypadal bardzo dobrze na przecietnym tle. a przecietnosc tla polskiego jest bardzo kiepska, bo bardzo zabiedzona, zascianek europy, o pare autostrad "bogatszy" od krajow trzeciego swiata. nie ma z czego byc dumnym, ani tez za co chwalic.

Gość gość
A wg mnie brzydsze są Czeszki, Polki jako słowianki sa takie sobie, a najpiekniejsze nasze wschodnie sasiadki- jesli chodzi o same rysy twarzy bo niektore sa niestety zaniedbane

Gość gość
Czeszki i slowaczki są brzydsze bo mają dużo niemieckich genów , zazwyczaj mają końskie długie chude głowy , chorwatki to samo , ukrainki karyple z wielkimi głowami , ruskie azjatyckie nasienie i tak można wybrzydzac bez konca

Gość gość
Najpiekniejsze sa wg mnie zadbane Rosjanki, Bialorusinki, Ukrainki. Niestety nie dbaja czesto o siebie i szybko sie starzeja, ale sa ladne za mlodu

Gość gość
Bialorusinki to głównie zrusycyzowane Polki więc pierniczysz głupoty , wbrew opinii ukrainki też nie są jakieś wybornie piękne bo to niskie płaskie szatynki z piwnymi oczami , rosjanki jedynie co się wyróżniają ale to nawet Slowianki nie są , bo to mieszanka azjatycko ugro finsko, skandynawsko slowiansko żydowska

Gość gość
Taka azjatycka mieszanka wlasnie czasem ladnie wyglada np. lekko skosne oczy, poza tym podobno im wieksza mieszanka genow tym lepsze geny, wiec to moze byc plus w tym przypadku ;) Dlatego w rodzinach krolewskich bylo wiele chorob genetycznych, ze ludzie krzyzowali sie glownie wsrod malego kregu- rodzin tylko arystokratycznych, lub nawet wlasnej rodziny.

Gość gość
Zreszta wystarczy obejrzec glupi program "damy i wiesniaczki" z Rosji czy Ukrainy zeby zobaczyc, ze sa bardzo ladne przewaznie, nawet te biedne "wiesniaczki" zwykle mialy ladne buzie. Zreszta ogolnie slowianki sa generalnie ladne, choc wiadomo,ze nie wszystkie, ale jak zwiedzalam inne kraje Europejskie to nie ma porownania

Gość gość
Ja generalnie zauwazylam cos takiego jesli chodzi o MŁODE kobiety- im dalej na wschód, tym są ładniejsze, a na zachód niestety brzydsze jeśli chodzi o Europę bo Ameryka to jedna wielka mieszanka nacji

Gość gość
jak mi ktoś nie podoba to się na tę osobę nie patrzę przestańcie się patrzeć na Polki

Gość gość
Ale co ty Polaku buraku możesz wybrzydzac jak wchodzę na Badoo to aż na rzyganie bierze jakie tam są okazy , okrągłe wielkie łby ,zakola , nos jak swinia , różowa morda , wielkie szerokie czoła jak frankensteiny, chcesz mieć piękną corke to jej nie dawaj swoich śmieciowych genów polskiego plastusia

Gość gość
Tak tylko Polak mogl napisac. Mamy swoje wady jako narod, ale uwazam, ze Polki akurat sa ladne i to nasz atut, ale niestety nasza wada narodowa jest to, ze nie potrafimy doceniac swoich zalet i sami siebie krytykujemy, gdzie inna nacja by byla z tego dumna...

Gość gość
Nieprawda. Właśnie teraz wsiadły do mojego pojazdu bardzo atrakcyjne Polki. Napisałbym wam o nich więcej, ale nie mogę, bo już się za nie zabieram!

Gość gość
17:55 - no dalej szukaj na badoo:D widac tylko szmata jestes i na nic wiecej cie nie stac niz na dawanie sie poznac przez tego typu portale:D dziwne tylko, ze takiego idealu jak ty nikt nie chce... na twoim miejscu bym sie nie dziwil, prymitywna, z nalanym, tlustym pyskiem, krzywymi przeszczepami i swinskimi, chytrymi oczkami bez brwi(lub namalowanymi kredka, hahaha), zawalonym tapeta jak sciana gipsem, bo bez tego nawet nie bylabys przecietna tylko po prostu szpetna jak krowi zad. idzicie robic dzieci na wschod, tylko potem nie szukajcie wsrod polakow kogos do wychowywania tego obcego s****wa. 18:00 - tak, jasne, specjalnie bylo zatrzymanie sie i zalogowanie tutaj, zeby o tym napisac. Tepe babsko, nie probuj sie podawac za mezczyzne, to zalosne. bajki to pisz dzieciom, kretynko

Gość gość
18:10 od czasu kiedyś założyłam Badoo jakies 4 miesiące temu mam już 500 nieprzeczytanych wiadomości , bo takie brzydale do mnie piszą , ja to usunę bo nie zrobię sobie dziecka z taką szpetota