Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niewielka pożyczka opinie

Polecane posty

Gość Franio

sprawdź w vivusie oni mają pierwszą za darmo

Gość MiśDominiś

vivus bardzo spoko ma ofertę 

Gość Sylwek
Dnia 29.10.2019 o 15:14, Gość MiśDominiś napisał:

vivus bardzo spoko ma ofertę 

Oj tak. Pierwsza pożyczka jest darmowa, a do tego pieniądze ma się na koncie po kilku minutach. Już kilka razy mnie poratowali i zawsze wszystko odbywa się błyskawicznie. 

Gość julita
Dnia 5.11.2019 o 08:27, Gość Sylwek napisał:

Oj tak. Pierwsza pożyczka jest darmowa, a do tego pieniądze ma się na koncie po kilku minutach. Już kilka razy mnie poratowali i zawsze wszystko odbywa się błyskawicznie. 

A ile trwa weryfikacja? Trzeba dawać jakieś zaświadczenia albo wyciąg z konta?

Gość Goss
Dnia 13.11.2019 o 10:12, Gość julita napisał:

A ile trwa weryfikacja? Trzeba dawać jakieś zaświadczenia albo wyciąg z konta?

Nie trzeba. Składasz tylko wniosek i zaraz po wysłaniu masz przelew i możesz od razu dysponować. Żadnych zaświadczeń o dochodach, biku i innych

Gość Asia
Dnia 20.11.2019 o 02:42, Gość Goss napisał:

Nie trzeba. Składasz tylko wniosek i zaraz po wysłaniu masz przelew i możesz od razu dysponować. Żadnych zaświadczeń o dochodach, biku i innych

Mega fajna sprawa. Zwłaszcza w nagłych wypadkach, gdy potrzebna jest szybko gotówka

Gość Cerp

No ja np. gram u bukmachera tzw. "surebety" i taki zastrzyk gotówki niekiedy daje mi bardzo duży profit. W Vivusie 15 minut i mogę przelewać bo mam kasę na saldzie

Gość Henryk

Ogół wskazuje na to że Vivus ma najlepszą i najprostszą ofertę. Moja pierwsza pożyczka, wczoraj i spłacam dopiero 22 lutego

Gość amigo
Dnia 12.12.2019 o 06:09, Gość Cerp napisał:

No ja np. gram u bukmachera tzw. "surebety" i taki zastrzyk gotówki niekiedy daje mi bardzo duży profit. W Vivusie 15 minut i mogę przelewać bo mam kasę na saldzie

Ja podobnie, ale rzadko zdarza mi się pożyczać od dłuższego czasu. Co do surebetów to na aplikacji NOINN znajduję godne uwagi typy

Gość Karo
Dnia 22.12.2019 o 12:08, Gość Henryk napisał:

Ogół wskazuje na to że Vivus ma najlepszą i najprostszą ofertę. Moja pierwsza pożyczka, wczoraj i spłacam dopiero 22 lutego

Moim zdaniem też są najlepsi

Witam! Jako przedstawiciel wonga.com zapraszam wszystkich zainteresowanych do zapoznania się z ofertą naszej firmy. Jesteśmy wielokrotnie nagradzaną firmą z branży internetowych usług finansowych. Działamy w oparciu o zasady:

- przejrzystości - informujemy o wszystkich kosztach i warunkach korzystania z naszej oferty

- elastyczności - dostosowujemy naszą ofertę do indywidualnych potrzeb naszych Klientów

- komfortu - korzystanie z naszych produktów jest proste i wygodne. Nasza oferta jest dostępna online, bez konieczności wychodzenia z domu.

Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią:

- telefonicznie pod numerem 22 388 88 88* oraz 660 168 100* lub

- poprzez zamówienie rozmowy na naszej stronie internetowej - nasz konsultant oddzwoni najszybciej jak będzie to możliwe i odpowie na wszystkie pytania.

W razie pytań jestem do dyspozycji

Tomek | Ekspert wonga.com

* Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.