Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polki dla Rosjan i Ukraińców

Polecane posty

Gość gość

Kochamy ich :-)

Gość gość
Kochamy? Mow za siebie. Chyba, że masz jakieś rozdwojenie jaźni

Gość gość
Tylko szkoda, ze oni was niet ljubujom :D

Gość gość
oni nas bardzo lubią :) Polacy nas nie lubią, i niech się w końcu od nas odczepią :D

Gość gość
jak nisko trzeba upaść aby brać te zachlejmordy ze wschodu? odpowiedź: Tak nisko jak polka !!!

Gość gość
Prawki już mają ból dūpy :D

Gość gość
Ja ich uwielbiam

Gość gość
17:45 - trafiony zatopiony:D moge jeszcze dodac, ze zadnym zaszczytem ani przyjemnoscia nie jest obcowanie nie tylko na codzien, ale i od swieta, z osobami slepo zapatrzonymi w innych, i do tych innych oraz o nich wyobrazen i fantazji ludzi porownujacych. wiec: jak najszybciej i bez zbednych ceregieli udawajcie sie na wschod! otaczajcie waszych siergiejow miloscia, po prostu sie od nas - polskich mezczyzn - odczepcie z tymi waszymi wymaganiami i roszczeniami, zrzuccie je na tych swoich ulubiencow:D w koncu TO JEST WASZ TARGET, co nie?

Gość gość
Ja poznałam Nikite

Gość gość
17:49 Polki nie zaczepiają facetów. Polacy, odczepcie się od nas. Brzydcy jesteście. Przestańcie desperacko próbować przekazywać te c***jowe geny, kartoflane nosy i inne szpetne cechy.

Gość gość
Nie musimy się od was odczepiac, bo nigdy się do was nie przyczepilismy, frajerzy

Gość gość
gość dziś X Nie musimy się od was odczepiac, bo nigdy się do was nie przyczepilismy, frajerzy

Gość gość
Najlepiej jakby każdy Polak się rozwiódł z żoną Polką, rozstał z dziewczyną. Bądźcie konsekwentni.

Gość gość
to na kij sie jedna z ruga kretynki czepiacie co chwile? jesli piszesz, idiotko, ze sie nie czepiasz, to sie nie czepiaj - nie obrazaj, nie komentuj, zyj w tym swoim "tylko dla innych nacji" swiecie i skoncz sie przypierdzielac, potluczony umyslowo karle jeden z drugim i dziesiatym.

Gość gość
Chce jęczeć pod Rosjaninem z rozłożonymi nogami

Gość gość
wize sobie zalatw i ruszaj na wschod:D tylko niezamezna z dzieckiem to nie wracaj, ok?

Gość gość
Mieszkam przy granicy z obwodem kaliningradzkim więc na tinderze widzę dużo Rosjan. No i zwykle jak mi się pokazuje jakiś przystojniak to jego imię jest napisane cyrylicą... Niestety, przystojni Polacy też się trafiają, ale większość to albo szczurze twarze z przestrachem w oczach albo obleśne grubasy w kabinie tira.

Gość gość
Hahah dziewczyna u góry ma rację ubrala w słowa to co ja widziałam na aplikacjach rajndkowych od dawna , chude szczurki z długimi głowami , albo znowu grubasy z twarzą muminka, Rosjanie szczupli, ładnie zarysowana szczęka , kości policzkowe, wysoki wzrost

Gość gość
18:02 To na c***j założyłeś ten temat? Polki maja dla ciebie od teraz nie istnieć, zrozumiano gnoju?

Gość gość
Ukraińcy niestety też grzesza częściej uroda od Polaków

Gość gość
jak sie nauczysz czego procz pisania bajek to wtedy mozna bedzie podyskutowac o estetyce subiektywnej i obiektywnej. ale najpierw musisz zainteresowac sie realnym swiatem i skonczyc fantazjowac, wystarczy posurfowac po sieci i widac jak realnie wygladaja takie samoreklamujace sie "atrakcyjne" i "ynteligentne"... czarna rozpacz...

Gość gość
Mój Andrej obije Ci ryj za to co do mnie piszesz

Gość gość
Czarna rozpacz to jest to że 8 / 10 Rosjan jest atrakcyjnych a 9/10 Polaków ma jakąś mutacje w twarzy jak wielki kwadratowy nochal, szerokie czoło ,,albo zwisajacy gigantyczny bęben połączony z twarzą knura

Gość gość
Jak na badoo pisze jakiś atrakcyjny facet to zawsze jest to Rosjanin bądź Ukrainiec

Gość gość
To jest jakaś masakra że w Polsce liczba otyłych facetów bije liczbę otyłych kobiet

Gość gość
Kobiety jedziemy na Ukrainę ma jakoś zabawę. Wyciągniemy europejskie paszportu i każdy będzie nasz

Gość gość
Ja poznałam wczoraj na sympatii Rosjanina ,192 wzrostu programista ,kulturalny spokojny , przystojny ideal

Gość gość
Rosjanie są albo przystojni (większość) albo karykaturalnie wręcz brzydcy. Zaś rozkład Polaków (na tinderze) wygląda następująco: 5% atrakcyjni 5% byliby atrakcyjni gdyby ogarnęli się trochę 20% mają w oczach strach, błagalnie proszą o akceptację 20% próbuje udawać przystojnego bądź groźnego, ale w połączeniu z wyrazem twarzy z góry ustawiajacym ich w pozycji podrzędnej-wygladaja groteskowo. 30% to takie szczurki brzydale, nijaka morda, jak mijam takich na ulicy to specjalnie udaję że ich nie widzę. Cienka szyja, małe oczka, zupełny brak świadomości bycia mężczyzna a nawet odrębnym bytem. Jeść, spać, walić konia, ale to też tak bez refleksji. 15% oblechy, spaślaki w tirach, albo same zdjęcia zwierząt czy krajobrazu, to wiadomo że grubas. 5% dziwaki. Myślą że są nieszablonowi albo tacy artystyczni. A goowno, tłuste włosy czy nienaturalna poza nie robią z was romantyka tylko kuca.

Gość gość
ze tez jednej glupiej pipce chce sie robic sztuczny tlum z tymi zakompleksionymi bajkami. no wyjezdzaj juz na ten swoj zachod i przestan syf tutaj robic, NIKT SILA NIE TRZYMA, wrecz przeciwnie, nawet zachecam, wiec czego usilnie nie chcesz sie udac za granice? mam ci wyklarowac gorzka prawde czy co? jedz, jedz, wychodz za maz, badz szczesliwa, wszystkiego dobre na droge... ale po prostu juz jedz:D

Gość gość
Rusek którego poznałam ma 190 cm, 67 kg, dłuższe blond włosy za ucho, szaro niebieskie oczy