Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polki dla Rosjan i Ukraińców

Polecane posty

Gość gość
Jedz moje soki z pussy, s*********e Wytre moje soki z pussy o twoja mordę

Gość gość
I ten debil rozwalił nam kolejny temat o panach ze wschodu dziewczyny zakładamy nowy

Gość gość
to ze masz ROZWOLNIENIE jazni to jest twoj problem nie moj, tepy strzale chodnikowy. jedna glupia karyna a za kilka osob chce byc brana - komedia:D

Gość gość
Jest nas przynajmniej 3

Gość gość
rozumiem, zadna oczywiscie przepisanych lekow nie bierze:D

Gość gość
twoja Ukrainka czyta to, co piszesz? jednak wśród swoich masz wrogów, że jej powiedzieli o twoich dziwnych ciągotkach :D kazała ci się zgrywać :) a figa, nie będziesz gwiazdorzyć na mojej doopie

Gość gość
Liz moja cipke, frajerze

Gość gość
Kobitki pokazujcie swoich Ukraińców

Gość gość
Polki to juz dla kazdego w europie sa szmatami nawet ciapatym daja. Dlatego Polacy juz traca chec na kobiete

Gość gość
pokaż tych ciapatych z polkami ja mam białego, każdy dobrze wie i o tym rozprawia, zazdro, bo sami byście tak chcieli, a ja to zgarnęłam :classic_cool: zarejestrujecie się na szukamżonyzukrainy.pl :D:D

Gość gość
tak, takiego masz wspanialego, ze musisz sie tu dowartosciowywac. musisz byc ciezko niepelnosprytna, jesli myslisz, ze sie na to duzo ludzi nabierze:D

Gość gość
incel, roochasz własna niepełnosprawna siostrę :D od mojego chłopaka się odp*****l, jak ci p**********i to sie nie wypłacisz u dentysty patusie

Gość gość
Mój Nikta Cie dojedzie :D k****, zobaczysz jeszcze

Gość gość
pierdziorno, co mnie obchodza twoje fantazje, ktore sie nigdy nie zrealizuja? wracaj do swojego szamba, pedraku:D

Gość gość
To prawda, ze on uprawia seks z własna siostra :O

Gość gość
pierdziorna znowu sie udziela a potem znowu bedzie placz:D juz sie wystarczajaco chwalilas, jakie kazirodztwo odpierdzielasz ty i twoja rodzinka, juz mnie to nawet nie dziwi, z takim szambem jakie prezentujesz to wlasciwie idealnie c***asuje, razem z marzeniami o czyms lepszym, czego nigdy nie osiagniesz:D

Gość gość
pierdziorna, a swojego ojca juz oralnie obsluzylas? na podwieczorek sobie zasluz:D

Gość gość
Siostra jebca chce gwiazdorzyć na czyjejś doopie komu tym razem chcesz zaimponować? Znowu jakaś Białorusinka, która nie potrafi poprawnie wymówić kierunku studiów, który chce studiować? :D Jak taki gwiazdor i potrzebuje się wspinać po czyjejś doopie? Lansuj się sam xD

Gość gość
Kim jest ta "piredziorna"? To ta psychopatka od kału i seksu tylko z własnymi krewnymi, bawiąca się od czasu do czasu w stalkowanie normalnie żyjących ludzi?

Gość gość
Powiedzieli tępej Białorusince, ze roochal własna siostrę xD Ma wrogów nawet wśród swoich :O

Gość gość
pierdziorno-syfiorno to zakompleksiony, zmutowany syf, od pokolen sie tam w swoim szambie miedzy soba parza i rozmnazaja, pomnazajac debilizm i sodomie z pokolenia na pokolenie. nikt wart uwagi.

Gość gość
pierdziorna, rzuc jeszcze jakas anegdotke na temat tego, jak zyjesz ze swoja "rodzina":D

Gość gość
Wycieram moje soki z pussy o twój ryj, s*********e Będziesz jeść moja cipke, suczku

Gość gość
Ty zj***e możesz possać mi cyca i dostać w mordę, dojadę Cie

Gość gość
tak sie do wlasnej siostry czy brata zwracasz, pierdziorno?:D ale przy takiej "diecie", nawet jak od pokolen sie dostosowujecie, to nie ma sie co dziwic, ze modzek wiekszy niz lepek od szpilki wam nie wyrasta. kara za pokolenia kazirodztwa:D

Gość gość
Przynaj się w końcu, ze jesteś pedałem. Wchodzisz na topik dla kobiet który jest o facetach z Rosji i Ukrainy :D Kręcą Cię i o nich lubisz pofantazjować, suko męska niemyta

Gość gość
dojechac to ty sobie mozesz gola rzycia po nieheblowanej desce z rury sciekowej do szamba, pierdziorno:D

Gość gość
pierdziorno, nie obchodzi mnie co czujesz do kogos ze swojej "rodziny":D zal sie dalej, smieszna jestes:D

Gość gość
Wyliz mi jaja

Gość gość
I ten debil rozwalił nam kolejny temat o panach ze wschodu dziewczyny zakładamy w końcu nowy temat o naszych ukochanych