Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Widziałem dziś laskę może 18 lat cała wydziarana ręce nogi twarz dłonie, masakra

Polecane posty

Gość gość

Była w krótkich spodenkach, nogi dosłownie całe miała pomazane to samo ręce i nawet twarz, pierwsze co pomyślałem" coś ty krva dziewczyno zrobiła" Spiertolila sobie życie przez własną głupotę. Byście to musieli zobaczyć, bo ciężko to opisać...:O

Gość gość
a wiesz ile takie dziary kosztują? nowe auto z salonu

Gość gość
ale co cię obchodzi oszpecone ciało jakiejś durnej dziuni? nie masz swojego życia, że musisz rozstrząsac czyjeś tatuaże?

Gość gość
Wyglądała obrzydliwie cała pomazana jak pisanka:O

Gość gość
no dobrze. i? to wpływa na twoje życie czy co?

Gość gość
Dobry wieczór, jestem w Wiedniu do soboty (z córką), ale wymeldowanie z hotelowego pokoju mam rano, a autobus do Polski dopiero po 23. Wymyśliłam, że pojadę z córką do autletu Pandorf, ale nie wiem jak. Próbuję coś ustalić, ale nie bardzo mi to wychodzi. Wiem, że można kupić bilety, ale chyba tylko online, a ja mam gotówkę i puste konto. Czy mogę kupić bilet w autobusie- wiem, że taki odjeżdża sprzed Opery. Może ktoś mi coś podpowie. A może ktoś się wybiera do Pandorfu autem i byłby skłonny wziąć nas ze sobą? Proszę o odpowiedź, jeśli mogę to na maila balona@interia.pl

Gość gość
Umiarkowane jednobarwne tatuaze lubie, ale twarz i cale cialo?a kolorowe to nieraz wyglada jakby puscil ktos pawia

Gość gość
Wejdź na stronę bla bla car i tam się zarejestruj. Potem wyszukaj przejazd i go zarezerwuj. Poza tym na dworcu na pewno są autokary tyłu Sindbad lub podobne i można tam kupić bilety do pl

Gość gość
Dziękuję , tak zrobiłam.Zobaczymy, może ktoś się odezwie.

Gość gość
Bilet do pl mam kupiony, tylko że od wymeldowania z hotelu do odjazdu przeszło 14 godzin i chcę je jakoś wypełnić- może kupiłabym coś każdemu członkowi rodziny itd. Stąd pomysł z autletem.

Gość gość
Rano weźmiecie prysznic zjecie śniadanie, potem polezycie gdzieś na trawie w parku, znowu zjecie i jakoś zleci, oby tylko pogoda wam dopisała. A podróży autokarem wam trochę współczuję, bo tydzień temu wracałem 14 godzin z Niemiec i to była katorga, szyja mnie potem dwa dni bolała:O

Gość gość
Na pewno nie miala 18 lat

Gość gość
No właśnie, że miała, wiem dobrze co pisze, a to jak była pomazana to pierwszy raz coś takiego widziałem:O Ciężko mi to nawet opisać, do teo miała niebieskie włosy i kilka kolczyków wbite w twarz. Była dosłownie całą pomazana łydki uda z obu stron przedramiona, ramiona klatka, szyja plecy i twarz, daję słowo honoru. Dla mnie to był straszny widok:O

Gość gość
Ja się zastanawiam gdzie są rodzice takich gooowniar? Wytatuowane nastolatki to dziś norma, pewnie ich starzy to taka sama patola

Gość gość
Nie wiesz co mówisz :) 18latka nie miałąby czasu żeby się tak wytatuować - to są miesiące i ogromne koszta. Prawdopodobnie to była dorosłą kobieta któa sama pracuje w tej branży

Gość gość
Dla mnie to też masakra.

Gość gość
Za bardzo to przeżywacie, ta kobieta pewnie świetnie sobie w życiu radzi i lubi swój wygląd

Gość gość
Pisze trzeci raz, że ona miała około 18 lat nie więcej, nie dociera to do ciebie gląbico?

Gość gość
a skąd to wiesz? Sprawdzałeś jej dowód? Ja ci mówię, że nie mogła byc aż tak wytatuowana to bo czas + pieniądze.

Gość gość
wytatuowanie jednego rękawa to przynajmniej kilka miesięcy. Pomijam, że 18latki nie byłoby na to stać

Gość gość
Jak grochem o ścianę:O Miała około 18 rozumiesz to oślico? Żałuję, że jej zdjęcia nie zrobiłem. Myślę, że ona mogła mieć kogoś znajomego kto dziara, stąd tyle tego dziadostwa miała.

Gość gość
Musi być dobry znajomy skoro jej tak kilka tysięcy dał :D Pojęcia nie masz ile miała lat, pewnie dorosła kobieta która sobie sama na to zarobiła

Gość gość
Pisze krva oślicy, baranicy od dwóch dni, że laska miała 18 lat a ta mi wmawia, że miała lat 30 bo by na te bazgroły nie zarobiła:D Krva może kredyt na te dziary wzięła? Co ty na to ???:O Pewnie napiszesz, że nie miała zdolności co? :)

Gość gość
Mogla miec 20-pare i juz dawnp miec prace. Mozna byc wytatuowanym, ale nie tak w kilka miesiecy. Troszeczke uposledzony jestes, prawda?

Gość gość
To jest problem tragicznej mody i jakiejś specyficznej bezradności (swoistego) debilizmu rodziców bądź opiekunów takiej młodzieży. Fakt.Młodych chłopców i dziewczyn,młodych dziewczyn, prawie całkowicie "umazanych" a wręcz urąbanych tandetnymi tatuażami na całym ciele przybywa.To są czasem osoby niepelnoletnie a czasem troszkę po osiemnstym roku życia i większość z nich pieniądze dostaje na to od rodziców. Większość tych "dziarek" to jakiś koszmar.Teksty(jakieś gówniane banały albo cytaty),obrazki i motywy z doopy.....no cóż.Społeczeństwo debilnieje.

Gość gość
Kobieta z tatuazem to patologia

Gość gość
Obecnie 99% młodych kobiet ma tatuaże. Nieraz nawet na twarzy. Również wiele młodych kobiet goli głowę na łyso. To całkowicie normalne i naturalne. Nadmiar stresu sprawia że młode kobiety drastycznie zmieniają swój styl bycia.

Gość gość
Badania naukowe dowiodły, że taka zmiana stylu życia nie jest winą młodych kobiet, lecz wynika z odkształceń psychiki spowodowanych nadmiarem stresu. Krótko mówiąc: winny jest system społeczny, który sprawia że młode kobiety żyją w stresie.

Gość gość
Nikt nie zrobi sobie takiej ilosci tatuazy za pieniadze rodzicow i bez dowodu, zlitujcie sie