Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Widziałem dziś laskę może 18 lat cała wydziarana ręce nogi twarz dłonie, masakra

Polecane posty

Gość gość
Jeżeli to sposób na radzenie sobie ze stresem to nie ma w tym nic złego

Gość gość
Moja sąsiadka w wieku 18 lat też tak wyglądała, połowa ciała w tatoo i nie powiem nawet super to wyglądało na zgrabnej panience, kosztów nie ponosiła bo jej facet był tatuażystą, ona zresztą też tatuowała. Teraz ma 29 lat i 2 dzieci, niestety w ciąży dużo przytyła, ona wróciła do dawnej figury tatuaże raczej nie. Szczególnie dekolt i brzuch to tragedia.

Gość gość
Jej samej to przeszkadza?

Gość gość
A znasz kobietę której by nie przeszkadza rozciągnięty bochomaz na skórze? Tym bardziej że jej tatuaże były perfekcyjnie miała chopla na tym punkcie. Oczywiście że nie podejdę i nie spytam

Gość gość
Znam, dlatego pytam. Dużo wytatupwanych osób akceptuje proces starzenia się tatuaży więc nie przeszkadzają im zmiany.

Gość gość
serio serio

Gość gość
No serio, na pewno wiedziała, że jej ciało zmieni się po porodzie...a ma dwoje dzieci :P

Gość gość
Pewnie nie miala 18 lat. Mnie co jakis czas o dowod pytaja, wiec mozliwe, ze autor myslalby o mnie tak samo

Gość gość
To chyba cheć pokazania się w innym swietle , aby przyciagnać zainteresowanie sobą.Na pewno jest to brak poczucia własnej wartosci

Gość gość
Skad masz takie dane, ze jestes tego taka pewna? Ja zawsze mialam bardzo wysoka samoocene, az za bardzo czasami.

Gość gość
tak sie sklada, ze jestem autorem tego tematu:) I nwet sobie przypomnialem teraz wyglad tego paskudztwa:O Ogolnie laska spieprzyla sobie zycie na wlasne zyczenie, majac fiu bździu we lbie, pomazala sie cala jak pisanka.

Gość gość
Nie wiesz co ma w glowie ani co robi i tak naprawde ile ma lat. Wiec skad wiesz czy spieprzyla sobie zycie?

Gość gość
wiem jak wyglada 18 letnia dziwwczyna i co ma w głowie, jej wyglad swiadczy o tym...

Gość gość
Spawdzales jej dowod? Mnie ostatnio pytali o dowod w zeszly weekend. Moja tatuazystka wyglada jakby jeszcze liceum nie skonczyla, a ma 26 lat...

Gość gość
Osoby z tatuazami czesto ubieraja sie mniej powaznie, wiec wygladaja na mlodsze niz sa

Gość gość
powtarzam po raz 10 ty! ona miala nie wjecej niz 18 lat! dociera wgle do ciebie co ja pisze? 18 lat!

Gość gość
Dla mnie dziary na całym ciele są ohydne. Zwłaszcza kolorowe. Nie wierzę że każdy tatuaż ma znaczenie gdy się ma ich z 50.

Gość gość
Rownie dobrze mozesz napisac, ze miala na imie kunegunda i pochodzi z Peru. Na pewno nie miala 18 lat i mogla byc duzo statsza niz wygladala.

Gość gość
Irytuja mnie takie wpisy bo sama sie z tym spotkalam. Nie tak dawno dostalam szereg rad zyciowych o tym, ze bede zalowac tatuazy bo za pare lat skomcze studia, bede szukala pracy i pewnie stalego zwiazku i mi beda w tym przeszkadzac. Wedlug tej osoby bylam "mloda i zmadrzeje, a tatuaze zostana". Szkoda, ze nie zrobilam jek zdjecia jak powiedzialam jak wyglada moka sytuacja zyciowa

Gość gość
gość dziś - a musi? Moim zdaniem tatuaze w ogole nie powinny miec zmaczenia

Gość gość
mloda dziewczyna a we lbie pusto, zeby tak sie oszpecic:O

Gość gość
Masz jakiś argument na to? Czy tak ją obrażasz bo masz taki fetysz?

Gość gość
ja znam dziewczynę a raczej już kobieta ma 27 lat instruktorka areobiku co ma gębe opaloną na solarce że wygląda tak sztucznie coś jak ewa minge ;/ do tego nie ma cery takiej swojej tylko jakby była opalona od tej solarki naprawdę już jak taka sucz jakaś .... do tego robi z siebie kulturystkę jakąś jakby chciała być taka no jak te napakowane koksy taka żeby miała fiugurę jak jakieś po sterydach takie ,no i tak wygląda antykobieco w ogóle nie kusząco .Gęba jakaś taka jak u starej bo ciągle chodzi na te solary jakieś i ma twarz jakąś wyniszczoną jakby jej żywe komórki odjęto z niej ;/ do tego ciągle też robi nowe tatuaże że ma jakieś różne wzory i na nodze i na ręce i na brzuchu i nad okolicami tyłka i krocza jakieś wzory ... do tego robi z siebie jakąś taką jak napakowana bombka jakaś taka że chce wyglądać jak jakaś nie wiem laska co ma nogi i ręce jak jakiś koksu ,jak w bieliźnie widziałem jej zdjęcia to było dla mnie odpychające i wcale ani to seksowne ani jest uwodzicielska ani ładna ,ani się mnie nie chciało nawet na nią patrzeć jak na fajną laskę bo ani to ładne ;/ no bo ta twarz jeszcze jakieś makijaże i jakieś sobie robi maseczki nie wiem czy i nie ma jakiś tam kosmetycznych robionych zabiegów a twarz już wygląda jakby była zniszczona od tej solarki ;/

Gość gość
Widzisz jhaki durny jesteś :) Dziewczyna wyraźnie lubi kulturystykę, a opalenizna podkreśla mięśnie. Jedtem pewna, że nie chodzi jej o to żeby się tobie podobać

Gość gość
Tak czy siak kulturystki wyglądają ohydnie obiektywnie. Zwłaszcza te które biorą. To już jest chłop a nie kobieta.

Gość gość
I co to ma do rzeczy? Przecież im nie zależy żeby ciebie podniecić

Gość gość
ale laska z tematu nie miala wiecej niz 18lat na 100%

Gość gość
Wszystko przemawia za tym, że jednak miała, a ty się sugerujesz tylko czym? Jej twarzą? Powinieneś w całodobowym pracować, bez dowodu wiedziałbyś ile kto ma lat

Gość brokeninside87
autorze, to groźna choroba dziuń w wieku 18-30 nazywa się red lipstick monster syndrome:O na dzień dzisiejszy niestety nieuleczalna

Gość gość
ty broken skretyniala szmato w*********j z mojego tematu!!!!!!