Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochanka ktora pisze do zony

Polecane posty

Gość gość
nie blokuj pokrako wymazana gownem żonatego na ryju :D

Gość gość
mam koorfo zanieść kompa na policje? chcesz dzifko beknąć i płacić mi odszkodowanie?

Gość jprdl
ale syf...

Gość gość
Napisz do mnie, bo on się do ciebie nie przyznaje. smiech.gif xxxxxx Buhaha ale jej dojeppałaś :D pewnie poszła teraz ryczeć w kąt :D

Gość gość
A mój się nie chce rozwieść i powiedział, że woli być z hipopotamem niż z ciągołachem X czyli Cię zdradza, a Ty jeszcze się cieszysz, że został z Tobą? Współczuję... xxxx Kogo zdradza, ciebie głupia kochanko? Piszesz sama ze sobą? :D

Gość gość
Ja mam męża, który świata poza mną nie widzi, ale uwielbiam wypociny takich żałosnych, zaniedbanych ścierek, które się dziwią, że facet je zdradza, zamiast spojrzeć w lustro i coś ze sobą zrobić usmiech.gif vv twój mąż musi mieć wielkie poroże i być do bani skoro ty błagasz o seks cudzego męża

Gość gość
08:11 zawsze mnie rozwalają takie głupio-Mądre jak ty:D naprawde myslisz, ze faceci zdradzaja tylko grube, zaniedbane i wk*****ajace zony?:D i na pewno jest tak ze "żona go nie rozumie i wcale ze sobą nie śpią"?:D Ahahaha o nawina!! Moze ten twoj nie widzący poZa toba swiata tez juz ci dorobił rożki, Ale przeciez ty sobie ręce dasz uciąć za niego:D

Gość gość
Alez wy tu jesteście żałosne. Kłócą sie przez durnych chłopów:-(

Gość gość
kochanka która pisze do żony to skończona desperatka

Gość gość
Nikt tak nienawidzi kobiet jak druga kobieta, a faceci maja radochę, niech się bija o niego a ten sobie będzie nadal myslał tylko o sobie. Brawo Wy!

Gość gość
Ja mam męża, który świata poza mną nie widzi x x ale do mnie często zagląda hahahaha

Gość gość
Biedna zdradzana żonka, nie odpuści, będzie pisać w tym wątku na okrągło jako różne osoby. Szkoda mi ciebie, bo to już kilka lat jak próbujesz wyładować swe emocje na kafe. Ciekawe kiedy zrozumiesz, że to twój mąż jest winny, nie jego kochanki, to on ci przysięgał miłość, wierność i uczciwość małżeńską. Idź może na jakąś terapię, bo chyba sama nie dasz sobie rady :( Pozdrawiam i miłego dnia życzę, mimo wszystko.

Gość gość
Kochanki są tak łatwe, że faktycznie nie są winne. To nie ich wina, że taniość mają w genach.

Gość gość
Głupia baba!

Gość gość
Przecież to bardzo dobrze jak kochanka pisze do żony. Żona powinna takiego faceta wywalić na pysk. A od kochanki sam odejdzie albo ona go zostawi, bo tacy faceci są egoistami i się nie nadają do związku.