Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najmłodszy polski milioner

Polecane posty

Gość gość

dorobił się na firmie wyświetlającej reklamy, co każdy normalny człowiek blokuje nawet moja 80 letnia babcia. firma zajmuje sie profilowaniem w internecie i wciskaniem ludziom goo vna dosłownie i w przenośni. do tego grafomańskie teksty na twiterze chyba dla debili :D dlaczego nagle go tak wszędzie promują i taa goo vniana firma to wstyd jak bym coś takiego miała to bym trzymała w tejemnicy a nie się wychwalała wszędzie na czym się dorabiam kasy uważam że to wstyd a nie powód do szczycenia... z twarzy pod tą bródką i fryzurą tai wieśniaczek prostaczek...

Gość gość
wszędzie wciskanie goo vnaa grafomańskie pierdoły motywacyjne milioner motywator zajmujący się wciskaniem goo vna. mam reklamy wszędzie poblokowane i także profilowanie i używam VPN żeby ludzie tacy jak on się na mnie nie dorobili :] polecam reddita działy privacy i privacy tools motywacja żeby tacy jak on się nie dorabiali na naiwności :]

Gość gość
do tego ktytykuje PIS ciekawe dlaczego? jedyna partia starająca się wykryć krętactwa w tym kraju. i dbająca o socjal dla normalnych ludzi. firma zajmuje się raklamą i analizą pod kątem wyświetlania reklam dla mnie nic dobrego i żaden powód do radości

Gość gość
Ale zazdrościsz pieniedzy

Gość gość
pieniądze akurat mam zarobione uczciwą pracą i wsparciem lojalnej rodziny :) co prawda nie mam ferrari ale zwiedzam Europę podróżuje kilka razy do roku a krew mnie zalewa że ktoś się tak promuje w internecie prowadząć tak gooo vnianą i nieetycznną firmę zajmującą się wciskaniem goo vvvna i śledzeniem użytkowników co wkrótce będzie nielegalne :)

Gość brokeninside87
do tego ktytykuje PIS ciekawe dlaczego? jedyna partia starająca się wykryć krętactwa w tym kraju. x chciałeś mnie zabić?:O 2 minuty się krztusiłam