Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wasi mezowie sie do was dobierają

Polecane posty

Gość gość
"chodź, zasnął"

Gość gość
księża żyją bez seksu i dają radę, to związku facet też jak nie chce seksu to nie musi świadczyć o tym, że ma kochankę

Gość gość
Tak księża żyją bez seksu teraz to dowalilas :)

Gość gość
Uwielbiam laskotki,mąż o tym wie wiec w taki sposób zaczyna grę wstępna przechodząc później do pieszczot.Wkurza mnie to że robi tylko to gdy chce czegoś więcej. ..

Gość gość
Moj sie nie dobieral, a bardzo potrzebowal seksu. Nie to co ja. Caly czas czekal az ja wyskocze z inicjatywa. A ze u mnie libido do d**y, niemal zero przyjemnosci z seksu, ani jednego orgazmu to i jakos specjalnie nie jaral mnie seks. x Mój ex był podobny... Wiec to jest kwestia przerosnietego EGo i dumy? Mało sie znam na ludziach, ale jesli tak, to chyba lepiej ze nie trzeba sie meczyc z palantem, zwłaszcza jak na seks brak ochoty, to na co taki w ogóle?

Gość gość
Moj sie nie dobieral, a bardzo potrzebowal seksu. Nie to co ja. Caly czas czekal az ja wyskocze z inicjatywa. A ze u mnie libido do d**y, niemal zero przyjemnosci z seksu, ani jednego orgazmu to i jakos specjalnie nie jaral mnie seks. x Mój ex był podobny... Wiec to jest kwestia przerosnietego EGo i dumy? Mało sie znam na ludziach, ale jesli tak, to chyba lepiej ze nie trzeba sie meczyc z palantem, zwłaszcza jak na seks brak ochoty, to na co taki w ogóle?

Gość gość
Mój mi wysyła esemesa o treści , " czekam na ciebie kowboju" hahaha to ja już wiem o co chodzi albo co środa " dzisiaj środa czas na loda"

Gość gość
Srak