Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeszkadzały by wam dziec***artnera z poprzedniego malzenstwa?

Polecane posty

Gość gość

Przeszkadzały by wam dziec***artnera z poprzedniego malzenstwa?

Gość gość
Nie wiem skąd te gwiazdki. Dzieci mają 2 i 4 latka. Opieka naprzemienna

Gość gość
Dzieci rzeczywiście są małe i niestety będą długo w waszym życia, syn mojego męża był w zasadzie duży ale i tak nigdy go nie lubiałam (paradoksalnie moja mama go lubiła) a przychodził tylko na święta i tam czasami jeszcze wpadał

Gość gość
Lubienie lubieniem. Ja je lubie-sa w porzadku. Jednak to małe dzieci w dodatku nie moje.. Nie wiem czy chciałabym robić za nianke. No i czy to jest coś czego chcę od zycia? Nie zasługuję na kogoś kto będzie budował ze mną wszystko od poczatku? Chyba nie powinnam się w to angazowac.. Jeszcze niby nie jest za późno, ale coś czuję do niego.

Gość gość
To znaczy że dzieci by mieszkały z wami?

Gość gość
Mi nie przeszkadza córka partnera ma 8 lat i jest bardzo sympatyczna. Ma swój pokój w domu który nawet jej sprzątam od czasu do czasu. Do tego dwie ulice dalej mieszka moja niby teściowa (bo ślubu nie mamy) więc jak mała wpada to albo idzie do babci albo babcia się nią opiekuje u nas.

Gość gość
Zdecydowanie tak. Dzieci to ogromna odpowiedzialność, obowiązek, wydatek, poświęcenie. Rodzic oczywiście musi podjąć ten trud, ale obca osoba? Nie chciałabym żyć w cieniu dzieci, cudzych dzieci. Panna powinna budować swój związek z kawalerem bez zobowiązań. Rozwodnik niech szuka rozwodki.

Gość gość
Dzieci faceta by przeszkadzały natomiast wasze facetowi mają pasować,musi je pokochać i pracować jak na swoje h ha ha ha

Gość gość
Widocznie tutaj wypowiadaja się bezdzietne. Której takiej potrzebne ogony? Wszystko piękne tylko w teorii a w rzeczywistości jesteś uwiazana nie dość że z dzieciakiem to i z jego matka która będzie się chcąc nie chcąc toczyć w życiu.