Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najgorętsza para ERO 2018

Polecane posty

Gość gość
Z tych co zostali to chyba już wszystko.

Gość gość
Jeszcze my wy oni. :-)

Gość gość
Jaś i małgosia.

Gość gość
Kusza i Endriu

Gość gość
Kuszełe Sraka fortepiana i endriu z doskoku:-D:-D

Gość gość
Puchacz i Samansara

Choć były tu bardziej oczywiste przypadki z naprawdę rewelacyjnymi, chociaż to nie najlepsze słowo a miałem na myśli, że publicznie wyznała, że mimo zdrady męża. Z tego co przeczytałem, chciał być tak wiarygodny, że zerżnął jedną z Forume, to postanowił to nagrać

Gość gość
W tym roku, w tej dziedzinie żadnej gorącej pary nie bylo i nie bedzie. A jesli jest to po za zasięgiem wścibskich niebieskich cytrusów

Gość gość
gość dziś Mamy już wrzesień Za chwilę będzie jesień Ostatni weekend wolności. Nie będzie tak wesoło, W poniedziałek witaj szkoło Koniec kafeteryjnej miłości. Nowy w mieście Jak długo jeszcze Czekać na Ciebie Śledzę Twoje zdanie Ja odejdę Ty zostaniesz I nawet nie wiesz Nie wiesz że czekam Do Łodzi droga daleka Forume porzucę. Powiem wesoło Witaj kochana szkoło... Tu nie wrócę smiech.giflapka.gif

Gość Nowy w mieście
Jest i Kuszełłe po wakacyjnej przerwie. :) Wypoczęta i pełna energii i z ogromną potrzebą zwrócenia na siebie uwagi. Kto jak, kto ale Ona opanowała tę sztukę do perfekcji. Ze Świstakiem tworzyli tam jakiś tandem, ale na oko było widać że Ona błyszczy a On to Jej ochroniarz. Stać Ją na prawdziwego kochanka a nie jakiegoś przydụpasa. Z tego co czytałem, czuje się w wyśmienitej formie. Panowie do dzieła. Zawsze miło poczytać o gorących parach, niż o chụjach, życzącym każdemu śmierci. :O

gość dziś "Jak długo jeszcze..." x Łykam to. Dobrze wiesz że jestem zdziadziałym tetrykiem. Mimo to idziesz śladem i robisz sobie żarty z pedofilii. Nie potrafisz normalnie jak człowiek przyjść i napisać co cię wkuṛwia, tylko ze szczura wypisujesz swoje pseudo prowokacje.

Gość gość
Ja nie potrzebuję pary. Jestem dostatecznie gorąca. ;-) Nowy skomentuj :-)

Gość Nowy w mieście
gość dziś Postaram się skoncentrować. W dni powszednie jakoś mi to wychodzi, ale dziś ;) Do tego tutaj nie muszę się spinać. Pracuję na luźnym zwieraczu. Brzmi jak zachęta dla tych co uwielbiają penetrować o***ty, ale u mnie to nie tak działa. :)