Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 30 lat i jestem sama, wszyscy śmieją się za moimi plecami ze mnie

Polecane posty

Gość gość
Ej ty wypierdku. Pochwal się swoim wiekiem oraz osiągnięciami. Jeśli jesteś po 30 lub w jej okolicach i zarabiasz najniższa krajowa a twoim hobby jest pisanie o starych pannach na kafe to wiedz że jesteś takim samym albo i gorszym ochlapem jak te 30. Kandydatem na szofera jedynie.

Gość iluzja goni iluzje
gość dziś Wyjedź z polszy > taaa niech jedzie do Egiptu, tam jej ciapak powie I lowe Ju i wydoi z niej jase a potem kopa w doope starej torbie

Gość gość
prawi124 tylko 100 kg :(

Gość gość
buhahaha momentów w życiu jest wiele co maja powiedzieć te, które wyszły za mąż po 20stce, ale rozwodzą się po 30stce? związki / małżeństwa trwają max 5 lat , wiec o co tyle krzyku

Gość gość
22:29 po co żyć aluzjami? można żyć w pojedynkę do końca życia. dlaczego cię to przeraża? boisz się zostać sam na sam ze swoimi myślami? lubisz jak gówniaki drą morde??

Gość gość
"aluzjami"? a może "żaluzjami"

Gość ślub to ściema
poczekaj jeszcze chwilę, zaraz stado rozwodników wyjdzie w teren :D

Gość gość
22:25 literówka, nie przyp*****laj się. co cię samotne kobiety po 30stce obchodzą?

Gość gość
22:36 Nie każdy z nich chce mieć kogoś nowego. Zdradzę ci sekret. Tylko patologia i biedota potrzebuje c***ja do doopy lub ciipy do szczęścia :D do nich należysz. Idz lepiej sprawdź gdzie jest brajanek bo 500 plus pójdzie się j***c :D

Gość gość
ok już idę.

Gość gość
22:35* :D chcę je odsamotnić, chowaj d**e bo cie znajdę.

Gość gość
one mogą czuć się szczęśliwe „w samotności”

Gość gość
22:28 Jeszcze miejsce potrzebne. Ale naprawdę widać w horoskopie wszystko jak na dłoni. Tym profesjonalnym oczywiście. Dlatego też do pewnego wieku nawet nie szukam bo wiem że z gunwa bata nie ukrece :D

Gość gość
tak miejsce również :D czy się komuś podoba czy nie tam wszystko zapisane jest ;)

Gość gość
Wierzycie w horoskopy? :D a pewnie co niedzielę do kościoła latacie.

Gość gość
Zdaje ci się, jesteś przewrażliwiona. Ludziom tak naprawdę koło chvja lata czy z kimś jesteś czy nie. Mają swoje, większe problemy.

Gość gość
Ja tylko na miotle latam czasami. Ale rzadko. Trochę siara pytać każdego o takie szczegóły :D

Gość gość
W horoskopy z gazety nie. ale w astrologie tak. Zajrzyj sobie, sprawdź, co to jest kosmogram, co dzięki temu ludzie od tysiącleci robili i nadal robią, kto podpowiadał Hitlerowi w jego poczynaniach (tak, tak - astrolog). Tam jest odpowiedź dlaczego ktoś umiera dzisiaj, a nie jutro i dlaczego ktoś nie może ktoś mieć dzieci lub ma ich bez liku... dlaczego jedni mają $ a drudzy nie ;) i czemu mamy takie "facjaty" i chorujemy na to, na co chorujemy. Dlaczego jeden "łapie" matmę, a drugi nic nie czai. Ateizm lub religijność również mamy wpisaną w żywot. Dosłownie wszystko. To kiedy spotkasz przyszłego męża/żonę i czy wgl. on się pojawi, również jest z góry do przewidzenia... z drobnymi odstępstwami. Astrologia to dziedzina nauki, horoskopy z gazety to zabawa.

Gość gość
wy tępe pipy po 30stce nie kumacie jednej rzeczy, PRAWA NATURY, i żadne wasze durnowate wypociny nic tu nie zdziałają, możecie memlać japami do końca swoich marnych dni, a natura i tak swoje, idiotki

Gość gość
Ale co swoje cymbale? Prawiku koniotrzepie piwniczny.

Gość gość
tępe baby rozwodzą się w każdym wieku, 20, 30, 40, 50 i 80 nawet, bo to durne jak but

Gość gość
gość wczoraj 22:25 literówka, nie przyp*****laj się. co cię samotne kobiety po 30stce obchodzą? Zgłoś Gòwno mnie obchodzą, niech zdychają same z kotami i niech kot się na nie wysra nawet, mam to w dup'ie

Gość gość
Haha idź się popłacz peezdo.

Gość gość
baba to pasożyt i kotwica u nogi faceta w 95%

Gość gość
Tak sobie tłumaczysz dlaczego jej nie masz ale gdyby byle jaka ci zaproponowała loda to byś się poplakal nie wierząc we własne szczęście.

Gość gość
true.

Gość gość
pasożyty zalęgają się w 95% w brudzie, czyli akurat na facecie.

Gość gość
Prawa natury hahaha jak byłam młoda nie chciałam męża, rodziny i dzieci, teraz się napatrzyłam u znajomych i jeszcze bardziej ich nie chce. Już jednego faceta zostawiłam bo bardzo chciał bejbusia :D:D ze znalezieniem faceta nie mam problemu w każdym wieku. To oni mnie znajdują :)

Gość gość
Co jest takiego strasznego w byciu samej? Patologia tego nie pojmuje, mają zbyt mało kasy i za dużo wolnego czasu.

Gość gwoli wyjasnienia
Mamy 21 wiek i mialam nadzieje, ze czas, kiedy kobieta definiuje sie przez zwiazek i faceta juz dawno minal :) Glowa do gory kobieto!