Wiochmen 210 Napisano Sierpień 31, 2018 Od 3 miesięcy jestem wegetarianinem i mam ogromne trudności z utyciem .Ratuje się masłem orzechowym i frytkami ale to niezbyt zdrowe i za mało , czy porodzi ktoś jakieś wysokokaloryczne dania bezmięsne ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marawstala Napisano Sierpień 31, 2018 Ponoć na pizzy można utyc : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiochmen 210 Napisano Sierpień 31, 2018 Jem pizze ale co dzień dnia to drogo i szybko obrzydza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marawstala Napisano Sierpień 31, 2018 Pieczywo, słodycze... Jedząc to waga nie powinna spadać Jak masz dobra przemianę materii to bedziesz jadł za dwóch a i tak nie będzie widac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucanus cervus 15 Napisano Sierpień 31, 2018 A może jeść więcej zwykłego poczciwego masła, no chyba że jesteś weganinem to produkty mleczne odpadają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach