Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związek z facetem starszym o 19 lat

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, wiem, że może dzial niewłaściwy ale tutaj podejrzewam znajdę najbardziej normalne odpowiedzi. Historia jest dość długa. Pewnego razu koleżanki wyciągnęły mnie na imprezę, nie chciałam tam pojechać lecz obiecałam im że je zawiozę i pojechałyśmy. One się napily dość mocno, ja jako kierowca byłam trzeźwa. Poznałam tam faceta starszego ode mnie o 19 lat. Tańczyliśmy cały wieczór. Dałam mu swój numer telefonu. Widzieliśmy się dotąd mnóstwo razy z racji tego, że mieszkamy blisko od siebie. w końcu wylądowaliśmy w łóżku u niego w domu. On dwa tygodnie po tym kiedy wylądowaliśmy w łóżku był z kolegami i strasznie się wtedy napili. Wtedy przyznał się, że on dla mnie zerwał z kobietą starsza od niego o 3 lata, ona była jeszcze u niego w ten czas kiedy my już się znaliśmy i już pisaliśmy ze sobą. Spotykałi sie 3 lata, raz w miesiącu ona przyjeżdżała do niego na cały weekend. U niego w domu zauważyłam jej sukienki i jej kosmetyki w łazience zapytałam co to i tak się wydało. On twierdzi że z nią zerwał a mnie nie daje to spokoju. Z nią wszędzie mógł pójść, ze mną natomiast twierdzi że ludzie dziwnie na nas patrzą. Ona znała jego dzieci i rodzinę podejrzewam też. Ze mną być może wstydzi ujawnić się bo jestem tyle lat młodsza. Wczoraj stwierdził że idzie sam do kina, ok każdy ma prawo do chwili wolności. Jedno co jeszcze mnie zdziwiło to to, że pytał co bym zrobiła gdyby zamilknal na miesiąc lub tydzień a on do tej byłej kobiety właśnie tyle się nie odzywal. Nigdzie razem od jakiegoś czasu nie chodzimy zawsze jedziemy gdzieś samochodem lub nocujemy u niego w domu. Nie wiem co ja powinnam sądzić o takiej relacji. On twierdzi, że zakochał się we mnie od pierwszego wejrzenia i wtedy po pijanemu oświadczał się mi. Co wy o tym myślicie?

Gość gość
Robi cie w jajo. Jesteś pomiotem dla niego. Rozumiem, że jesteś młoda ale nie daj się. Za parę lat spojrzysz na to inaczej i będziesz żałować, że pozwoliłaś komuś się tak traktować. Jak z kimś być to normalne a jak się bawić to się bawić.

Gość gość
Czemu sadzisz e on oszukuje ? W dowód tego ze z nia zerwał chciał pokazać mi smsa do niej w którym każe zabrać jej wszystkie rzeczy od siebie

Gość gość
Tez bylam w podobnej relacji. Facet starsxy o 21 lat. Chodzilo mu tylko o seks.

Gość gość
Mysle ze facet sciemnia . Wiek tu nie ma znaczenia , jak mezczyzna mysli o kobiecie powaznie to nie wazne czy jest starszy rok , dziewiec lat czt dziewietnascie Ten o ktorym piszesz to sciemniacz Nie idz w to

Gość gość
Jesli z tamta spotykal sie 3 lata i nie zamieszkali ani nic to zalezalo mu tylko na luznej znajomosci dla wlasnej przyjemnosci. Jestes mlodsza, ladniejsza wiec wybral Ciebie.

Gość gość
Ma kogoś na stałe, Ty jesteś kochanką. Niestety.

Gość gość
On dzwoni między spotkaniami byliśmy w różnych miejscach razem, bał się powiedzieć mi o tej byłej żebym go nie zostawiła. A z tamta nie zamieszkał bo ona miała pracę w swoim miejscu zamieszkania i podejrzewam że nie chciałaby z nim zamieszkać. Jak rozpoznać że zależy mu wyłącznie na seksie ?

Gość gość
To zalezy na co liczysz, jak tylko na bzykanko to ok, bo wielkiej milosci to z tego nie bedzie. Nie ma znaczenia czy jest strszy o rok czy 20 lat,.jak sie o kims mysli powaznie to sie go zwyczajnie nie wstydzi. Za rok czy piec lat, sie nie odwstydzi, a bedzie coraz starszy i taka roznica bedzie co raz dziwniejsza, bo o ile zadbany 40 latek moze wyrwac fajna dwudziestke, o tyle poedziesieciolatek z trzydziestolatka to juz kryzys wieku.

Gość gość
Nie może mieć nikogo na stałe bo spotykamy się często w ciągu tygodnia i całe wieczory w weekendy.

Gość gość
Ojej biednaczek, bal sie powiedziec o bylej a kolejna nie zamieszkal bo miala prace gdzieindziej , ojoj biedny misiu :o na szczescie znalazl ciebie Sory dziewczyno, tak to wyglada

Gość gość
Po nim nie widać tego że ma 50 lat, jest zadbanym przystojnym facetem. Ja liczę na coś trwalszego i powiedziałam mu o tym, on też potwierdził że ja nie jestem wyłącznie na chwilę

Gość gość
Tak, bał się że go zostawię po tym kiedy się przyzna a z drugiej strony sumienie go męczyło. Zastanawia mnie to dlaczego nie posprzątał jej kosmetyków z łazienki jeśli z nią zerwał ? Powinien wszystko zabrać w kartonik i odwieść jej lub poczekać jak sama odbierze. Ona podobno po tym jego smsie nie odzywa się wcale do niego.

Gość Ciekawa99
gość dziś X I masz racje. Sama mam narzeczonego ktory jest o de mnie 18 lat starszy. I niewidziala bym sensu bycia w takim zwiazku w ktorym on mialby mnie ukrywac.

Gość gość
Ale on mówi, że nie ma zamiaru ukrywać się ze mną. Byliśmy razem wszędzie gdzie tylko można, w kinie na spacerze, na starówce w mieście kilka razy w kawiarniach itd w wielu miejscach publicznych. W miejscach dla dzieci z moja córką. Od jakiegoś czasu rzadziej wychodzimy.

Gość gość
Był z nią 3 lata i wysłał SMS ze z nimi koniec? On ma 50 czy 15 lat? Sorry dla mnie facet to śmieć.

Gość gość
A ile ty masz lat?

Gość gość
zostaw go, on ma ciebie tylko i wyłącznie do seksu

Gość gość
32 lata tyle mam lat

Gość gość
32 lata i taka glupia?

Gość gość
Jesli chcesz sprawdzic czy jest z Toba dla zabawy czy na powaznie to podejdz go. Zero seksu. Wymysl, ze masz jakas infekcje, podraznienie. Jesli ograniczy kontakt, bedzie mniej dzwonic to sama wiesz. Jesli jest z Toba na powaznie to tymczasowa niedyspozycyjność nie bedzie mu przeszkadzac i bedzie zabiegac o kontakt i spedzac z Toba czas inaczej niz w lozku. Nikt tu jasnowidzem nie jest i nie powie Ci co mu siedzi w glowie tak na 100 procent. A sprawdzic nie zaszkodzi. Masz prawo wiedziec na czym stoisz. Slowa to nic, wielu facetow umie bajerowac i mowi to co kobieta chce uslyszec.

Gość gość
Nasze spotkania nie zawsze kończyły się w łóżku. Bywaliśmy też razem gdzieś i nie szliśmy do łóżka. Spotykaliśmy się we troje razem z moją córką i po tych spotkaniach też kontaktował się ze mną. Wiem, że nikt nie jest jasnowidzem, mnie samej też jest trudno odczytać jego prawdziwe intencje. Być może dlatego, że on sam dokładnie nie wie czego szuka...

Gość gość
Zabrała swoje rzeczy z mieszkania? Jak nie to nadal są razem

Gość gość
Po co dojrzalej samodzielnej niezaleznej kobiecie facet na staly związek? wystarczy,że sie spotykali, w tym na weekendy i tyle.Wniosek ? to obojgu pasuje, chwilowo są osobno, bo musi miec czas,żeby pomacić ci w głowie,widać seksik z tobą ma lepszy.

Gość gość
Nie zabrała bo zapewne jest dumna na tyle że nie chce przyjeżdżać po te dwie sukienki i kilka kosmetyków. Ja na jej miejscu zrobiłabym podobnie gdyby ktoś kazał mi przez smsa zabrać wszystkie swoje rzeczy to też bym to olała i nie przyjechała więcej wcale.

Gość gość
A poza tym ona nie mieszka blisko mieszka od niego okolo 100 km więc może jej nie warto przyjeżdżać po te kilka rzeczy?

Gość gość
Dla mnie ten facet to zero. 50 lat a psychika 20 latka, po imprezach lata. Swoją ex wykorzystywał kilka lat i teraz ją porzucił dla Ciebie. To naprawdę jakis odpad. Po 50 latku powinno sie więcej oczekiwać. Ale ty tez jesteś szmata skoro z obcym facetem idziesz do łóżka i jeszcze widząc że on nie mieszka sam bo w jego mieszkaniu są ubrania jakiejś kobiety. Obrzydliwe to dla mnie. I ty i on. Jestescie siebie warci.

Gość gość
Ale autorka czeka na odpowiedzi,ze to ten jedyny/ta kedyna i..żyli dlugo i szcześliwie a wy tu piszecie calkiem nie po jej myśli he he.