Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego zakochuję się w samych gnojach? Zaczynam nienawidzić mężczyzn

Polecane posty

Gość gość

W ogóle nie mam szczęścia do facetów. Jak dotąd byłam w trzech związkach i wszystkich trzech facetów mnie zdradzali. Ostatnio poznałam chłopaka, wydawał się naprawdę fajny, miałam wrażenie że jesteśmy bratnimi duszami mamy podobne poglądy i w ogóle cudownie mi się z nim gadało, wczoraj miałam odmienne zdanie od niego on zaczął się wymądrzać, w końcu się wkurzyłam i powiedziałam żeby się zamknął i on mnie zaczął wyzywać przy wszystkich publicznie od różnych, wpadł w jakichś szał, przez chwilę myślałam że mnie uderzy, miał taki wyraz twarzy, jak zamykam oczy cały czas to widzę. Ja już mam tego dość, dlaczego zawsze jak się zakocham to facet okazuje albo kobieciarzem, albo jakimś macho. Faceci są tak chamowaci i tak rozwydrzeni, naprawdę przydałoby się im wszystkim porządne lanie i to na gołą d**e

Gość gość
olej ich

Gość gość
gość dziś dajesz się podrywać debilom to tak jest, twoja wina że nie zaczepisz spokojnego, nieśmiałego który będzie ci wierny, robisz ten sam błąd strategiczny kilkakrotnie i dalej nie widzisz błędu jak typowa baba

Gość agasss32
Polskie Knury na golonkę!

Gość gość
To ty WYBIERASZ gnojow. To nie wina mezczyzn tylko twoja to to Ty WYBIERASZ.

Gość gość
Korwin ma racje opisuja kobiety

Gość gość
Gnojów, kobieciarzy, kłamców i prostakow jest najwięcej na świecie, porzadnych facetów jest bardzo malo, wiec statystycznie wydaje mi sie ze każda kobieta przynajmniej raz trafi na gnoja. Tacy są Polacy.

Gość gość
Nie tacy sa Polacy tylko polki leca na gnojow a jak sie leci na gnojow to ciezko zwiazac sie z porzadnym mezczyzna. Bo przeciez nie pochwali sie takim zwyklym mezczyzna.

Gość gość
Mądra kobieta nie ma potrzeby chwalenia się mężczyzna a miłości wzajemnej.

Gość gość
Z ciebie autorko akurat też niezły gnój, skoro powiedziałaś do chłopaka, żeby się zamknął.

Gość gość
Lecisz do chłopa z mordą, każes mu się zamknąć i dziwisz się reakcji? Jesteś jakoś upośledzona czy tylko księżniczka?

Gość gość
Autorka to jeden wielki niewypał, ile związków jeszcze zawali????

Gość gość
Mogłaś się nie puszczać z bad boyami,tepa idiotko :D Typowa baba,sama sobie zj***e życie ale winy u siebie nie widzi bo za głupia jest na to ^^

Gość gość
Znowu ta pipcia od bad boyów, to już nudne.

Gość gość
hahaha jutro się szkoła zaczyna więc czas książki powąchać i zabierać się do nauki ! autorko nie do jeb/ana ...

Gość gość
Owszem nieśmiali faceci często są lepszymi partnerami ale to nie jest pociągające ze trzeba takiego faceta poderwać bo sam się boi i latać za takim cały zwiazek

Gość gość
Wcale nie trzeba potem za nim biegać w związku, nie bredź. Chodzi o poderwanie takiego nieśmiałego i niepewnego siebie, potem może być już zupełnie inaczej.

Gość gość
Durna baba leci na bad boya a potem narzeka typowe. Sram na takie kretynki

Gość gość
Pipo od bad boyów daj już na luz.

Statystyka mówi że najwięcej jest przeciętnych. Niespecjalnie wyróżniających się. Jeśli każdy Twój chłopak okazał się kobieciarzem i macho to znaczy że taki typ Ci się podoba. Wybierasz takich i jojczysz, że cały genus masculinum taki a nie inny. 00 A jeśli każesz się zamknąć komuś "bo się wymądrza" (Ty się niby nie "wymądrzałaś" próbując postawić na swoim) i dziwisz się, że mu puszczają nerwy (tobie mogą) to jesteś patologia Najpewniej lepszy sort męzczyzn to po prostu wyczuwa i instyktownie cię omija. 00 Z mojej perspektywy jesteś chora sztuka do odstrzału.