Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomoże ktoś w interpretacji snu?

Polecane posty

Gość gość

Śniło mi się, że byłam w bogatym, dużym budynku, coś w stylu kurortu. Znajdował się on tuż przy plaży, nad oceanem. Była piękna pogoda, cudowne widoki, niczym z filmu. W kurorcie tym znajdowało się specjalne szklane pomieszczenie, przez które, można była obserwować ocean pod wodą. Najpierw przyszłam tam sama, a później postanowiłam wrócić tam z przyjaciółką. Szłyśmy inną drogą, aby wejść do owego pomieszczenia, trzeba było przecisnąć się na drugą stronę, przez dziurę między skałami. Moja koleżanka, bez problemu to zrobiła, niestety dla mnie dziura stała się za ciasna, prawdopodobnie zmieściła by się tam jedynie moja ręka. Postanowiłam więc wejść górą, weszłam schodami na piętro, woda podchodziła pod sam budynek. Na piętrze stało dużo kobiet, ładnych, ubranych w bikini, przygotowywały się do jazdy na czymś przypominającym motorówkę, tyle, że zanurzała się ona w wodzie w raz z nimi. W śnie pomyślałam, że jest to bardzo niebiezpieczna rozrywka. Do pokoju prowadziła metalowa drabina, postanowiłam więc zejść po niej na dół, nie sprawiło mi to trudności, a gdy już zeskoczyłam, zamiast na ziemi znalazłam się pod wodą. Zaczęłam się topić i powoli spadać na dno, pomyślałam, że nie mogę przecież umrzeć, więc starałam się z całych sił wypłynąć na powierzchnię, udało mi podpłynąć bliżej, ale dalej byłam pod wodą, a gdy już nie miałam siły i byłam na skraju, ktoś wyjął mnie z wody i mnie odratowano. Później znałam się w stołówce, a na stole stała wódka o owocowym smaku, zaczęłam ją pić z koleżanką. Ona zwróciła mi uwagę, że może nie powinnam tego robić, jednak ja uważałam, że muszę się odstresować. Włączyłam swój telefon, a na jednym z portali społecznościowych zobaczyłam filmik, w którym mężczyzna w którym obecnie jestem zakochana, tańczy wraz z dziewczyną, która do niego się zaleca. Byłam zrozpaczona. Byłam pewna, że on ją kocha. Na filmiku wyglądali świetnie, tańczyli, całowali się. Sen skończył się prawdopodobnie tym, że po obejrzeniu tego filmu swoje smutki zapiłam alkoholem.

Gość gość
Sny przedstawiają twoją przeszłość, ludzi których znasz, lęki oraz marzenia, więc są dobrym źródłem informacji dla terapeuty o pacjencie. Dodatki fantastyczne mówią o tym jak bardzo twój mózg jest kreatywny lub jakie oglądałaś ostatnio filmy. Osoba śniąca nie powinna swoich snów w żaden sposób interpretować, bo tak naprawdę nie mają one żadnej realnej wartości.