Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Do odpowiedzi

Jestem doświadczonym życiowo facetem i odpowiem na wasze pytania

Polecane posty

Gość gość
dziś A skąd pewność, że mu się podoba? x widac to ciagle sie na nia gapi, a jak pojawia sie obok niego milknie jakby bal sie ze cos "zle" powie, choc wygadany jest bardzo

Gość Do odpowiedzi
gość dziś co innego do ludzi a co innego przełamać się do kobiety z którą chce się przespać czy do której ma atrakcje seksualną, ma blokade i tyle

Gość gość
Do odpowiedzi dziś gość dziś A skąd pewność, że mu się podoba? > bo ona pewnie uważa się za "atrakcyjną" więc nie kuma jak może się komuś nie podobać, jednak każdy facet ma inny gust, może nie być w jego typie x malo sie znasz powtarzasz oklepane g***oteorie

Gość gość
Do odpowiedzi dziś jaka blokade? nie potrafi poderwac kobiety czy ona go czyms zrazila?

Gość gość
dodam, ze znaja sie tylko z widzenia, wiec nie wie czy ona uwaza sie za "atrakcyjna" czy jaka inna

Gość gość
jak wymyslisz cos sensownego to napisz.

Gość Do odpowiedzi
gość dziś Do odpowiedzi dziś jaka blokade? nie potrafi poderwac kobiety czy ona go czyms zrazila? > boi się że dostanie kosza i nie zagaduje, a zrazić się może twoim wyglądem nawet, więc pomóż mu nieco aby zdobył się na rozmowe, sama zainicjuj

Gość gość
"gość dziś Ile cm ma twój wacek? > wystarczająco do produkcji dzieci kiedy tylko chce i aby zadowolić kobiete" Nie wymiguj się od odpowiedzi, tylko podaj liczbę centymetrów twojego wacka.

Gość Do odpowiedzi
gość dziś "gość dziś Ile cm ma twój wacek? > wystarczająco do produkcji dzieci kiedy tylko chce i aby zadowolić kobiete" Nie wymiguj się od odpowiedzi, tylko podaj liczbę centymetrów twojego wacka. > 13 cm

Gość Do odpowiedzi
gość dziś dodam, ze znaja sie tylko z widzenia, wiec nie wie czy ona uwaza sie za "atrakcyjna" czy jaka inna > on nie musi wiedzieć za jaką ona się uważa, bo ona wysyła nieświadomie sygnały że jest niedostępna, podstawowa psychologia socjalna

Gość gość
Do odpowiedzi dziś Faceci lubia isc na latwizne, wola zrezygnowac z kobiety, ktora im sie podoba (bo sprawia wrazenie niedostepnej) niz przelamac sie i zaryzykowac, bo moga dostac kosza. Troche to wszystko sprzeczne, faceci sa sprzeczni, bo niby gadaja, ze nie pociagaj ich latwe kobiety, ktore same na nich leca, ze niby wola zdobywac kobiety, a jak przychodzi co do czego to maja blokade i niedostepnych nie tykaja. Same sprzecznosci w tym co mowia i robia faceci.

Gość gość
Nie pytajcie o bzdety,tylko konkrety.Brawo dla zalozyciela tematu.Trafny wpis o 18.26

Gość gość
c.d gość 19.20 Przecież każdy facet jest inny,jednego kręcą z dużymi cyckami,drugiego z małymi itd tak samo ze zdobywaniem,dla nieśmiałych zdobywanie kobiet marzeń jest jak zdobywanie góry a dla innego(śmiałego),lubiącego wyzwania to może i kręci takie zdobywanie.Kobiety też co innego mówią a co innego myślą.

Gość gość
"widac to ciagle sie na nia gapi, a jak pojawia sie obok niego milknie jakby bal sie ze cos "zle" powie, choc wygadany jest bardzo" Ale nic nie mówi całkowicie,nawet się nie wita z Tobą??

Gość Do odpowiedzi
gość dziś Ile cm ma twój wacek? > wystarczająco do produkcji dzieci kiedy tylko chce i aby zadowolić kobiete

Gość Do odpowiedzi
gość dziś to w dużym stopniu zależy od temperamentu faceta, jeden dostaje jeden sygnał negatywny i się poddaje a inni dalej napierają aż kobieta ulegnie, każdy facet ma inne podejście i osobowość

Gość gość
Jak miała na imie mama muminka zanim urodzila muminka?

Gość gość
gość dziś nawet wygadani faceci potrafią mieć blokade do specyficznej kobiety, każdy ma jakieś obawy

Gość gość
Co zrobic z wtracajaca sie w zycie pary inna dorosla osoba (starsza)?

Gość gość
Kobiety uprawiają sex albo się kochają (przeważnie chcą tego drugiego). Faceci tylko się bzykają - czy zawsze tak jest i dlaczego?

Gość gość
Czy ta niedziela jest handlowa? :)

Gość Do odpowiedzi
gość dziś Co zrobic z wtracajaca sie w zycie pary inna dorosla osoba (starsza)? Zgłoś przeprowadzić się, czym dalej tym lepiej

Gość gość
Czy mógłbyś się związać z kobietą 18-20 lat młodszą?

Gość Do odpowiedzi
gość dziś Kobiety uprawiają sex albo się kochają (przeważnie chcą tego drugiego). Faceci tylko się bzykają - czy zawsze tak jest i dlaczego? > zależy od nastawienia danej osoby czy traktuje seks jak zjedzenie ciastka czy jak przybliżenie duszy i ciała, pod tym względem trzeba się dobrać. Faceci też potrafią podchodzić do seksu uczuciowo, niektórzy tylko zgrywają twardzieli przy kumplach a w sypialni są jak misie. Wiele zależy od doświadczeń życiowych i podejścia, tz czy ktoś jest na luzie czy tz. sztywniak

Gość Do odpowiedzi
gość dziś Czy ta niedziela jest handlowa? usmiech.gif Zgłoś Nie mam pojęcia o regułach handlowych w tym kraju, ale tu gdzie jestem to pytanie nie musi istnieć ani mieć odpowiedzi.

Gość Do odpowiedzi
gość dziś Czy mógłbyś się związać z kobietą 18-20 lat młodszą? > to zależy, bo przepaść umysłowa przy takiej różnicy wieku potrafi być spora, a nawet przy różnicy 10 lat. Jeśli umysłowo i psychicznie byłaby na tej samej płaszczyźnie to niewykluczone. Wbrew teorii nie każdy facet ( szczególnie dojrzały ) leci tylko na ładną buźke i jędrne ciało, bo to go zadowoli tylko do czasu i raczej krótkoterminowo. Kobieta powinna pociągać również umysłowo i charakterem.

Gość NÓW_ZNÓW______
Nie mam żadnych pytań, co mnie może obchodzić anonimowy człowiek. Śmieszne.

Gość gość
Ile masz lat? :P kobiety w jakim wieku podobaja Ci sie najbardziej? Czy zdradziles kiedys kogos?

Gość gość
Mam 16 lat i boje się ze nie znajdę już chłopaka bo nie mam do nich szczęścia. Trafiam na zle osoby które zostawiają mnie dla innych dziewczyn. Miałam jednego chłopaka. Interesują się mną chłopacy czasami ale zawsze ci którzy nie interesują mnie. Czy poznam kiedyś miłość??

Gość gość
czy nieciekawa 30 stka moze sie jakis mezczyzna (nie gowniarz) zainteresowac ?