Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta z humorkami

Polecane posty

Pozdrow ja :) Jest podobna do mnie ;) z tym, że ja mam humorki po pierwsze: na świecie jest ponad 90% ludzi fałszywych, dlatego też staram się nie wchodzić w głębsze relacje, po drugie ludzie są strasznie zazdrośni ( a to denerwuje najbardziej) to znaczy fałszywe wspieranie Twojej osoby gdy Ci się powodzi itp itd, po co wymieniać, to już nie lata 80 i jeszcze wcześniej, czasy się zmieniły, więc rób tak jak my, miej humorki, bądź sobą a przede wszystkim nie bądź fałszywy.

Gość gość
Jedne mają bardziej drugie mniej,hormony+cecha charakteru.Moja żona ma tak samo raz jest humorzasta raz aniołek,dwie twarze,wku...to bardzo ale co poradzić.

Gość gość
Jedne mają bardziej drugie mniej,hormony+cecha charakteru.Moja żona ma tak samo raz jest humorzasta raz aniołek,dwie twarze,wku...to bardzo ale co poradzić.

Gość gość

Gość kobiety tak mają
Humory mam, bez przerwy. Ale ja nie z tych takich potulnych. Jak mam zły dzień lubię się pokłócić bez powodu, pokrzyczeć trochę wredna jestem. później przepraszam.

Gość gość
nie zawsze są to hormony z reguły jak facetcos przeskrobał zachował się nie tak jak powinien sam nie wykazuje inicjatywy to dziewczyna moze być zła czy oziebła i nie ma co się dziwic tylko szukac przyczyny

Gość zielonakawa_40
Straszne :D

Gość gość
kobiety sa bardziej skomplikowane niz chłopy:D

Gość gość
Raz jestem mila, raz nie bo on tak samo. Rano jest mily i sie usmiecha, za chwile zmienia mu sie nastroj jak chce pozartowac juz obombany i juz dogryza. Z poczatku byl bardzo zazdrosny ze z kims rozmawiam. Irytowalo mnie to i tez mu tak zrobilam.tzn scene zazdrosci ze zaczelam sie czepiac jak on. Wtedy zaczal.milczec. to ja jeszcze wiecej gadac. On mnie i tak w kolko robienie na zlosc az w koncu wymieklam i nie chce mi sie juz uzerac :( poza tym on przesadza z pewnymi rzeczami i nie moze tak byc.

Gość gość
gosciu jak jestes chamem dla niej to tak to jest, powinna cie w upe kopnac i tyle,baranie

Gość gość
Misio gdybys czesciej mnie przytulal i nie mial humorkow oraz mi wierzyl i chcial ze mba aie dogadywac oraz budowac wspolna przyszlosc no i czulabym sie spelniona to bylabym mila :( a jak mnie zasmucasz to jest mi smutno :( i mam zly humor. Ech

Gość gość
Uciekaj od takiej autorze, życie ci zatruje.

Gość gość
Ciekawe ze Ty jestes zawsze aniolkiem i spokojny oraz milutki. Nabralam sie