Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćolka

Dostalam kwiaty

Polecane posty

Gość gośćolka

Nie wiem od kogo, przyjechal kurier z poczty kwiatowej do pracy. Odebralam, bo bylam zaskoczona, w srodku byl bilecik i inicjaly. Nie mam kochanak, mam meza, ale to nie maz przyslal.. wiec kto???

Gość gość
Mąż cię sprawdza :)

Gość gośćolka
Z pracy chyba nie, bo inicjaly do nikogo nie pasuja ;-) Szef zdziwiony, baby szepcza po katach, mezowi powiedzialam, zeby nie dowiedzial sie od kogos innego.

Gość gośćolka
Mialam niedawno sytuacje w pracy, ze przyszedl klient z podaniem i spytal czy czasem moze mnie podwiezc do pracy, bo widzi jak czekam na autobus. Ja na to, ze nie wiem, ze ide na urlop itd. Ale gdy wrocilam, to on zatrzymal sie rano ichcial mnie zabrac. Ja podziekowalam, zyczylam milego dnia i nie wsiadlam z nim. Moze to on??

Gość gość
Inicjaly zgadzają się?

Gość gość
Może to po prostu pomyłka ?

Gość gośćolka
Tak, inicjaly pasuja do tego faceta.. Ale po co ten bukiet?

Gość gośćolka
Jesli go spotkam to udam, ze nie wiem o co chodzi i wiecej zadnych kwiatow nie odbiore..

Gość gość
To pewnie on. Zawróciłaś mu w głowie. Kurcze trochę zbyt nachalny,jeśli wie że jesteś mężatką. Obawiałabym się go. Mów o wszystkim mężowi. Jest dość świrów na świecie. Po co ci problemy

Gość gość
Może to stary postanowił się zabawić i zrobić z ciebie glupa żeby sprawdzić cię.

Gość gośćolka
6,69 - tak wie, ze jestem mezatka, bo nosze obraczke. Chociaz zauwazylam, ze facetom to nie przeszkadza ;-) Podrywaja i czekaja na reakcje, ale ja nie nadaje sie do trojkatow i dlatego powiedzialam mezowi o tej przesylce . Aha, zmienilam przystanek ;-)

Gość gość
najlepsze są żonki które lubią grupowo

Gość gośćolka
Zawrocilam w glowie? Ale jak? Kiedy? Nawet go nie znam, tylko z widzenia..

Gość gość
Chwalisz się czy zalisz?

Gość gośćolka
Raczej zastaniwam sie co nim kierowalo?? Wie, ze mam meza, wie, ze ludzie znaja mnie w pracy i juz zaczeli plotkowac.. Po co to?

Gość gość
Zawróciłaś w głowie w sensie że wpadłaś mu w oko. Nie że go podrywasz,tego z resztą nie wiem,ale po opisie wynika że postępujesz bardzo właściwie. Nie myśl o tym bo zacznie ci się to podobać i wpadniesz jak śliwka w kompot. Mam znajomą która miała 20 lat starszego adoratora i na początku śmiała się że jest w wieku jej ojca,że nawet niezbyt w jwj guście,ale wystarczył kryzys w małżeństwie, jedna poważna kłótnia,a pocieszyciel pod ręką...:-) takie to pospolite a jakże prawdziwe do bólu

Gość gość
potwierdzam w/w. Jestes o krok od romansu. Gdyby byl ci obojetny i ta cala sytuacja nie pisala bys tu,nie myslala o tym. A jednak podswiadomie masz go w glowie. O to mu wlasnie chodzilo. On wie ze o nim myslisz,kreci sie gdzies kolo ciebie. A udajac ze nic nie widzisz,potwierdzasz mu ze wiesz ze cos jest na rzeczy,tylko starasz sie to ukryc. Olej to jak kochasz meza. Ps. To prawda dzisiaj nikogo nie odstrasza obraczka,a wrecz przeciwnie. Zero "swietosci" dla czegokolwiek. Takie czasy

Gość gośćolka
Ok, macie racje, oleje cala ta sytucje. Jestem przyzwczajona do tego, ze podobam sie facetom,(ten jest kilka lat starszy i wyglada na milego), ale kosz kwiatow przyslany do pracy to wg mnie nietakt.

Gość gośćolka
Wczoraj szlam z mezem po zakupy i wydaje mi sie, ze widzialam go po drugiej stronie ulicy. Zreszta patrzyl na nas, ale nie wiem jak mam postapic jak go zobacze gdy bede sama... Udac, ze nie wiem o co chodzi, czy podziekowac i powiedziec, zeby wiecej tego nie robil..?

Gość gość
Tia najpierw kwiaty i nie wiadomo kto, potem nagle akcja z podwożeniem i przystankiem, a teraz nagle z mężem minęłaś go na ulicy, a wszystko od wczoraj wieczorem opisane. Akcja szybko sie rozwija. Ale bujdy wymyślasz z samego rana. Idźże, idźże.. Naciągane jak guma w gaciach. Dzieckiem sie zajmij i gotowaniem żarcia.

Gość gośćolka
No tak. Kwiaty dostalam w srode, podanie sprawdzilam w czwartek, Inicjaly pasuja, w sierpniu wrocilam z urlopu i wtedy chcial mnie podwiezc, nie wsiadlam, a wczoraj chyba go minelismy, ale za bardzo nie patrzylam. Nasze miasto nie jest zbyt duze, ludzie sie znaja..

Gość gość
Nie mów nic o kwiatach,jeśli kiedykolwiek zapyta,powiedz że nie wiedziałaś i że sobie nie życzysz takich sytuacji. Badź zmina,obojętna,nie spoufalaj sie. Najmniejszą życzliwość odbierze jako zachęte

Gość gośćolka
Tak masz racje, a jesli spyta np. czy bukiet byl ladny? Podejrzewam, ze znowu bedzie chcial mnie podwiezc. (kwiaty podpisalam przy odbiorze) niepotrzebnie je bralalm, ale bylam tak zaskoczona, ze wzielam..