Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monixon034

Keratyna na cienkie włosy

Polecane posty

Witam. Mam dosyć bardzo rzadkie włosy i są cienkie i niestety zniszczone, plączą się. Boję się jednak, że keratynowe prostowanie sprawi że zostaną z nich dwa strąki. Wiem że fryzjer na początku powinien mi doradzić czy taki zabieg w tym przypadku ma jakikolwiek sens ale chciałabym na początku podpytać was, bo może miałyście podobną sytuację. Z góry dziekuję za odpowiedzi.

Gość gość
Zdecydowanie bym nie robiła, faktycznie wyjdzie ci przylizane nic. Ścięłabym maksymalnie ile się da dla zachowania komfortu, a potem zadbać o pielęgnację.

Gość gość
Też bym polecała ściąć i zadbać o włosy bardziej. Jeśli zależy Ci na długich włosach to może obetnij właśnie i na czas ich odrastania przedłuż? Jest taka fajna metoda laserowa NANO i Hairdreams, naturalne włosy, robią to w Łomiankach w salonie Miraflores. Moja siostra robiła sobie na wesele i nie dość, że długo się to utrzymało, to jeszcze nie dało się poznać, że to przedłużki :)

Gość gośćjagodzianka901
Mam cienkie włosy i zdecydowałam się na keratynowe prostowanie. Głównie dlatego, że włosy miałam suche, dość zniszczone i matowe. Fryzjer użył keratyny z inoaru morroccan keratin treatment. I jestem zadowolona. Nie mam dwóch strąków, jak to określiłaś. Włosy są gładkie, nie puszą się, bardzo miękkie w dotyku i całościowo fryzurka dobrze wygląda.

Gość gość
Mi akurat pomogła seria Elastabion Floslek, włosy w końcu odżyły tak jak marzyłam.

Gość gość
U mnie włosy wzmocniły i w końcu odratowały maski Biovax, genialne spa dla włosów w domu. Jestem zachwycona!

Gość gość
Na cienkich włosach będziesz wyglądać jak ulizany pies i jeszcze bardziej zmniejszy objętość.