Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xxxtentaction

Małe piersi

Polecane posty

Gość Xxxtentaction

Usłyszałam ostatnio od chłopaka, że mam małe piersi i w dodatku się śmiał z nich. Zawsze miała duże piersi, ale jak urodziłam 4 miesiące temu i zaczęłam karmić piersią nagle mi urosły, lecz gdy odstawiłam zmalały nie wiarygodnie dużo. Powiedziałam mu żeby mi tak nie mówił, ponieważ jest to dla mnie przykre i jak chce to komentować, to niech sobie to zachowa dla siebie. Porównałam sytuacje, mówiąc mu, że gdybym ja mu powiedziała, że ma małego fiuta to był wyszedł napięcie i przez miesiąc się nie odzywał, to stwierdził, że to coś innego. Jak powinnam zachować się w takiej sytuacji

Gość gość
Jeśli kobieta decyduje się na ciąże musi być świadoma co z jej ciałem i zdrowiem może się stać. Co do twojego partnera to jest po prostu żałosnym gburem i tyle. Śmieszy mnie to, ze polscy mężczyźni są tak obleśni nie pociągający a ciagle komentują wyglad innych ludzi, w szczególności kobiet. Powiedz mu, ze on sam nie wyglada jak model i nie wypada mu komentować, bo się tylko ośmiesza i zasmiej mu się w ten parszywy ryj.

Gość gość
No niestety już widać, ze jest po związku :o Dziecko to taka porządna lekcja dla związku niestety Twój chłopak to umysłowy pustostan i nie ma w sobie taktu ani pokory, przykro mi Autorko ale tacy są faceci...

Gość gość
Przemądrzały hipokryta