Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Babka z t mobile mnie oszukala co teraz? Pisac skarge czy

Polecane posty

Gość gość

Znowu dzwonic na infolinie na ktorej kłamią? Mam dosx tej sieci. Jeszcze miesiac i odchodze od klamcow

Gość gość
witaj Moją starsza znajomą która ma aż 69 lat ta sieć oszukała już na wstępie podczas podpisywania umowy. pracownik z salonu tej sieci mówił ż ma płacić 25 zł miesięcznie na rok, a okazało się że na nastpepny rok ma już płacić 50 zl w umowie pisemnej było to [podane w formie kodu, który jest zaszyfrowany. zadne tłumaczenia tele infolinii nic nie dają znajoma się zraziła i miała depresję bo jest biedna emerytka

Gość gość
mi doliczyli dodatkowe opłaty bo niby korzystałam z roamingu UE, a cały czas byłam w poslce, wysłałam reklamacje i zero odzewu, tylko przeciąganie, zrezygnowałam z abonamentu i przeniosłam się na kartę do Mobile Vikings. Oferte mają lepszą, dodatkowo nie naliczają dodatkowych opłat, wiem za co płacę

Gość gość
Nie polecam tej sieci, zwłaszcza jak ktoś chce kupić telefon ''na kartę'', oszukują szczególnie starsze osoby które się nie znają i nie czytają dokładnie umowy. Żadne skargi telefoniczne do obsługi w tej sieci nie przynoszą rezultatu, a konsultantka firmy mówi, że jak się nie podoba, to proszę założyć proces w sądzie. Oszukano podobnie jak przedmówców.