Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak uniknac alimentow ?

Polecane posty

Gość gość
Znasz sie na prawie to czego tu szukasz. Przestańcie, on ciągle zakłada takie posty, żeby się wyżalic i tyłek truć. Prowokator jakich tu wiele. Spakowany plecak do szkoły już masz? Myj ząbki i iść lulu.

Gość gość
Nie sądzę, żeby nieutrzymywanie kontaktu podchodziło pod tzw. "rażącą niewdzięczność". A syn dlaczego nie utrzymuje z tobą kontaktu? Może zastanów się także nad swoim postępowaniem. Naprawdę byłeś dobrym ojcem? Czy tylko dawcą materiału genetycznego, który rzuca jakieś grosze?

Gość gość
Uczy się 2h zaocznie w niedzielę? Jakieś bajki opowiadasz. To studia, kurs, co to jest? Bo STUDIUJE się samemu, a nie jak w szkole, ze się lekcje odrabia. To jest co innego niż zawodówka, że się uczy, co wskażą palcem. Jeden student nie musi się wcale uczyć i zgarnia stypendia, a inny musi się napracować, by był tak samo dobry. Więc jeśli studiuje, to wara od niego.

Gość gość
Uczy sie w szkole policealnej bo niezdal matury i ma czas pracowac na pol etatu

Gość gość
Dziecko weż słownik do ręki czasami. Byki walisz aż w oczy razi

Gość gość
To on robi kurs, czy program jak w szkole?

Gość gość
Uczy sie w szkole policealnej juz niepamietam jaki kieronek jak zapytala pani sedza powiedzal ale nie pamietam

Gość gość
Ja napewno bym nie placil chlopu 22 lata!!!

Gość Michał

Jak to się mówi  jeżeli ktoś powiedział a to trzeba później powiedzieć b i zachować się jak mężczyzna.  Wiadomo też, że różnie się w życiu układ  i jak w przypadku mojego kuzyna, który musi płacić alimenty bo dziewczyna chciała mieć tylko dziecko i po ślubie mu podziękowała.  W takich sytuacjach warto też walczyć o swoje prawa i mój kuzyn płaci alimenty ale nie idzie wszystko  tak jak życzyła  by sobię tego ex. Wszystko to zasługa Kancelarii Wojciecha Zaręby z Wałbrzycha, który dobrze kieruję tą trudną sprawą. 

Gość Ala

Ja polecam mec. Błażeja Siwek. Miałem bardzo uciążliwego lokatora, nie płacił czynszu, nie chciał się wyprowadzić, w końcu całą zawartość lokalu (sklep z częściami samochodowymi) przepisał na siostrę. Mec, szybko go "wyprowadził" i już na pierwszej rozprawie odzyskał moje pieniądze. Na szczęście nie było to konieczne, ale byliśmy już przygotowani na skargę pauliańską przeciw siostrze.prawnik Poznan