Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem nie posiadania dziewczyny:)

Polecane posty

Gość gość

To mój problem:)

Gość gość
Facet:) największym problemem w dzisiejszym zdemoralizowanym świecie jest lęk przed jej posiadaniem.Nie wiesz na co trafisz i w co wdepniesz.Czasem lepiej samemu niż z byle kim:)Paniał?

Gość gość
No faktycznie,masz problem z tyłka wzięty.Ty się móld by nie było ci gorzej niż ci jest.Zapytaj tych żonkosiów czy zamieniliby się z tobą miejscem,usłyszysz opowiedz.

Gość gość
Do 13:57 ,,Nie wiesz na co trafisz i w co wdepniesz" To prawda.

Gość gość
gość dziś Naucz się czytać ze zrozumieniem i pisać poprawnie po polsku. Przecież on napisał tylko że chce dziewczyny, a nie żony do grobowej deski.

Gość gość
gość dziś Prawda dotycząca tylko ślepych i głupich.

Gość gość
Do 14:04 Glupota jest byc z kims z kim sie nie chce byc.

Gość gość
dobra dobra ....ale wolicie kobiety z makijażem ,czy bez ? bo ja jak były upalne dni to na twarzy miałam tylko krem przeciwsłoneczny ( nie mam trądziku ,czy innych zmian skórnych ...) tylko trochę malutkich pieprzyków ale to genetycznie są płaskie dosłownie malutkie smiech.gif i dlatego się nie opalam ... no ale mniejsza z tym chodzi o to że zrobiłam tak któregos pieknego dnia jak zwykle jechałam do pracy bez makijażu upał był niemiłosierny do tramwaju wsiadali różni ludzie ale głównie chodzi o mężczyzn bo to o Nich mowa jedni się do mnie uśmiechali inni przyglądali a jeszcze inni byli zdziwieni? no ale ja się zastanawiam czemu? czy to taki problem jest wyjśc bez tapety ?któregoś dnia zrobiłam DELIKATNY makijaż bo się ochłodziło nałożyłam podkład ociupinkę pudru trochę korektora i zrobiłam kreski na oczach smiech.gif w pracy same komplementy pechowiec.gif zobaczcie sami czy to wszystko nie jest dziwne?

Gość gość
gość dziś Zgadza się i to nie stoi w sprzeczności z moim twierdzeniem.

Gość gość
bo faceci to pieprzeni hipokryci! Mówią, że chcą tego, a rozglądają się za czym innym. Wmówisz im, ze rzęsy na pół metra to natura, a ten łyknie. Potem widzi cie bez makijażu i rozczarowany, albo twierdzi, ze jesteś mniej atrakcyjna od tej "naturalne" koleżanki po sąsiedzku, bo przecież niby istnej kobiety, które rodzą się z czarną kreską na powiece to dlaczego ty jej nie masz ;)

Gość gość
do autora: może zwracasz uwagę na zły typ kobiet, które niewarte są tej uwagi? :P

Gość gość
Bezmózgowcu:) a która dziewczyna chce być tylko dziewczyną? najpierw nią jest a pozniej i jej marzy się mąż.

Gość gość
Każdej kobiecie marzy się facet wysokiego wzrostu, co najmniej 182 cm. Autor jest niski i dlatego nie ma dziewczyny, i zapewne też bardzo młody że jeszcze stać go na uśmiechnięte emotki, później zrozumie że niski wzrost przekreśla jego szansę na jakąkolwiek kobietę i wtedy się załamie, oby jak najłagodniej przez to przeszedł.

Gość gość
gość dziś Tam gdzie kończą się argumenty tam się zaczyna obrażanie.

Gość gość
j Jakich argumentów oczekujesz,proszę pisz:),jak ktoś każe ci czytać ze zrozumieniem to chyba normalne że nie ma nic mądrego do powiedzenia a za tym oznacza brak mózgu.To nazywasz obrażaniem?