Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jowy i wiazace referendum ..

Polecane posty

Gość gość

Doslownie rozpiera mnie ciekawosc ,dlaczego w Polsce ludzie nie chca aby wprowadzono Jowy??? Dlaczego ??? Polacy jezdza po swiecie ,widza jak wyglada polityka w bogatych krajach gdzie rzadza ludzie krajem a nie partie , z tych krajow nikt nie wyjezdza ,,za chlebem" , kazdy pracuje za uzyskane w referendum stawki godzinowe wystarczajace na super wygodne zycie ,nikt nie klepie biedy i otrzymuje wysoka emeryture ,moze wtedy podrozowac i kozystac z zycia ,ale tam sa Jowy czyli branie za pysk oszustow w rzadzie ,wywalanie na bruk i zamiana na innych ....dlaczego nie w Pl ????? Dlaczego majac te same ryje w rzadzie od 30 lat nikt tego nie chce zmienic ,dlaczego wciaz musi wygrywac popis ??? Wytlumaczcie mi to bo spac nie moge ,nie moge tego rozgryzc ...

Gość gość
Ej jestescie masochistami czy jak??? Pasuje Wam ten system obecny ?? Na serio??????????

Gość gość
A wiec sie nie mylilam ,od dlugiego czasu mysle,ze Polacy sa masochistami...musza byc skoro godza sie aby rzadzily nimi te dwa gnomy po i pis ....Na Swiecie nikt nie rozumie Polakow,kazdy pyta dlaczego wyjezdzaja za praca a nie walcza z systemem,dlaczego nie wprowadzaja jowow aby przejac wladze??? Dlaczego donosza na siebie pracujac w obcych krajach ( jedyna nacja w ktorej donosi rodak na rodaka ) pytaja dlaczego ??? Dlaczego Polska sie sorzedaje jak tania .....? Dlaczego taki pracowity narod godzi sie pracowac prawie za darmo ,rozdaje wlasna kase na podatki ktore utrzymuja partie i zyjacych z socjalu? Dlaczego wola ogladac seriale i zapijac sie piwem zamiast walczyc o zmiany ??? Chore to czy jak????? Jezdze po swiecie inte pytania o nasz kraj i Polakow juz mnie strasznie mecza ,ilez mozna ??? Jak dlugo jeszcze zamierzacie wypierac popis???? Dlaczego tak cholernie boicie sie zmian na system Jow ?? Tchorzostwo ?? Masochizm czy co do cholerki????