Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szok widzialam dzisiaj dziecko okolo roczne albo dwuletnie z rodzicami

Polecane posty

Gość gość

Cala rodzinka na takim trawniku, swiezo skoszonym gdzie wszystko widac i to male dziecko schylilo sie po cos. Wzielo wysuszona psia kupe i tak oglada i hapnelo, a rodzice oo wypluj to. Jakby wcześniej nie widzieli co robi. Czy powinnam byla to zglosic do mopsu albo na policję?

Gość gość
Powinnas zglosic, ze przed trawnikiem powinna byc tabliczka, ze to nie jest wychodek dla psow i wlasciciel psa bedzie placil kare.

Gość gość
To jest publiczny trawnik i nie tylko psy, ale menele tam sikaja, a moze i kupy robią. Wszędzie leza smieci, butelki itp. Także psia kupa to i tak pol biedy, jakby to mial byc stolec pijaka, narkomana z robakami

Gość gość
Psie kupy trzeba sprzątać

Gość gość
Nie masz innych problemów? Sama zgłoś się do mopsu

Gość gość
A po trawnikach się nie chodzi, do tego są chodniki!!! Co za chora moda, niby ludzie a dupą na ziemi siadają, nie długo im ogony wyrosną i będą komunikować się ruchami ich czubków wystających nad trawostan, yyhłłe:O

Gość gość
Mama mi opowiadala, ze jako dziecko znalazlam kupę w piaskownicy :D tylko taką wysuszona. Pewnie kot zrobil, bo one lubią robić w piach

Ja bym zapytał, czy dziecko przypadkiem nie ma na imię Jessica albo Brajan (bo nie zarejestrowałem w temacie płci dziecka) bo wtedy prawdopodobnie debile tzn rodzice po prostu byli przekonani, że to trufle xD