Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bonerskii

Restauracja Piwnica pod złotą pipą KRAKÓW opinie

Polecane posty

Gość Bonerskii

Hej! Ostatnio słyszałem o piwnicy pod złotą pipą w Krakowie przy rynku i jestem ciekawy opinii. Świeże jedzenie? Jak smak? Chcę zabrać żonę na przepyszną kolację, a później do teatru (lub odwrotnie, zobaczę).

Gość aldonZ
moim zdaniem teatr, a potem piwnica pod złotą pipą. W tak wspaniałej scenerii można siedzieć bez końca nie tylko popijając drinki i aperitify ale można również zjeść pyszne i elegancko podane dania. Osobiście polecam grilowanego łososia i oczywiście kaczkę.

Gość gość
Czesto jestem w Krakowie i tylko do tej resteuracji chodze nie widze lepszej

Gość gość
Najlepiej tam smakuje ser pleśniowy długo dojrzewający w przecierze z zeszłorocznych buraków ze szparagami i rybkami anchovies (anszua), podawane w muszlach dużych ślimaków. Palce lizać!

Gość Ofinninka
Polecam spróbować kaczkę! Rewelacyjnie przygotowana. Nigdzie nie jadłam lepszej :)

Gość cokolllka
polecam. mieliśmy tam spotkanie integracyjne.

Gość hinnisk

Polecam piwnicę pod złotą pipą na floriańskiej, przepyszna kaczka, ateraz zimą warto wybrać się na staropolskie grzane wino 🙂 mniaaam!

Gość POter77

Mają tam przepyszną kaczk, to fakt, ale zdecydowanie polecam spróbować golonki jeżeli ktoś lubi. idealnie przygotowane mięso, cudowne w smaku i soczyste.

Gość Blyatman

Nie polecam, wszystko śmierdzi pipą chyba rąk nie myją

Gość Tmarka

Bardzo smaczne jedzenie, świeże i doprawione do smaku, a nie jakieś mdłe mrożonki

Gość mareczek

Też pozytywnie wspominam kolację w tym miejscu, jedzenie wyśmienite moim zdaniem. Można wyczuć ze wszystko jest świeże i bardzo dobrze przyprawione, dla mnie to bardzo duży plus , bo cenie sobie kuchnie które dobrze doprawiają dania i bazują na świezych produktach 

Gość Kanari

Pierwszy raz tam jadłem obiad z rodziną, zakochaliśmy się w tym klimacie i jedzeniu oczywiście. Polecamy serdecznie, warto zajrzeć do tego miejsca i skosztować ich menu 

Gość Poala

organizowałam tu przyjęcie dla rodziny, według mnie wszystko było ok, goście zadowoleni, a to najważniejsze przecież. Info o tym miejscu znalazłam w internecie i warto było

Gość Darinka

byłam tam rok temu, mieli przepysznego grzańca ❤️ teraz na majówkę się wybieram do krk, wiecie może czy jest tam ogródek żeby sobie na spokojnie usiąść i zjeść coś pysznego na świeżym powietrzu?