Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak wam się podoba bardzo wizualnie facet taki w 100 % ideal to co robicie

Polecane posty

Gość gość
Napisałam do kolesia którego znałam z widzenia ze mi sie podoba itp dla mnie 10na 10 ale Mnie olał tzn był miły i ogólnie ale powiedział ze nie ;( dlatego juz wiecej nie podbijam tylko czekam aż moze sie komuś spodobam. Mysle ze kobiecie gorzej jest przyjąć ze facet cię olał niż facetowi przez kobietę ;(

Gość gość
gość dziś Wygadana jest przy innych

Gość gość
To znaczy że to ty się jej podobasz a nie twój kolega :)

Gość gość
15.10 nie warto tak od razu wypalać z tym upodobaniem się, lepiej jeslinjiz nawiązać kontakt pod byle pretekstem, np poprosić go o pomoc i poobserowowac jak reaguje na Ciebie, czy się np dużo uśmiecha, zadaje różne pytania żeby Cie poznać itd. Lepiej najpierw zbadać grunt bo takie od razu wyznania zwykle źle się kończą bo facet czuje ze ma Cie podana na tacy...niestety zawsze tak było i jest ze faceci to zdobywcy, bardziej szanują kobiety które sami muszą zdobyć i tu odrobina niepewności pomaga.

Gość gość
Nic, bo taki ideał nie jest jedynym na świecie, jak ten się nie wykaże, nie zachowa jak mężczyzna to za jakiś czas znajdzie się inny również ideał. Wolałabym umrzeć niż wykazać się jakąś inicjatywą. Nie jestem od tego. x Lecz się.

Gość gość
Przy mnie też jedna dziewczyna jest srkępowana, ciągle na mnie patrzy, a normalnie bardzo pewna siebie. A odmowila randki.

Gość gość
Olej ją.

Gość gość
Odpychający jesteś dla niej, w tej sytuacji zachowują się tak samo jak im się facet podoba, identycznie, mają coś z deklami :-P

Gość gość
gość 2018.09.03 podrywacie go jakoś? nie, jesli sam nie wyjdzie z inicjatywa to faceta skreslam jesli nie wychodzi z inicjatywa to oznacza dla mnie, ze mu sie nie podobam, ze nie jest mna zainteresowany, a w takim wypadku moje starania bylyby dla faceta potraktowane jak zabawa no i dla mnie strata czasu i niepotrzebne robienie sobie nadziei. faceci wiadomo, ze leca na wyglad, wiec logiczne, ze jesli kobieta mu sie nie podba, jesli nie zauwaza kobiety, nie pokazuje zainteresowania to wiadomo, ze nic z tego nie bedzie, wiec podrywanie przez kobiete faceta niezainteresowanego jest zbyteczne.

Gość gość
Jeśli kobieta sama nie wyjdzie z inicjatywą to ją skreślam. Jeśli nie wychodzi z inicjatywą to oznacza dla mnie, ze jej się nie podobam, ze nie jest mną zainteresowana, a w takim wypadku moje starania byłyby dla kobiety potraktowane jak zabawa no i dla mnie strata czasu i niepotrzebne robienie sobie nadziei.