Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romantyczna i rozważna

Żółty jesienny liść

Polecane posty

Gość Maryyyś
Sobą zawsze, poza nielicznymi wyjątkami :) Wielbicielem motylkow jest rudo-biała kotka - dachowiec. Druga- bura gustuje w gryzoniach i ptakach. Do tego jeszcze dwa psy. Niedawno był jeden - z wyboru. Teraz jeszcze przybleda. Nadal non stop wylogowuje. x Margaret olej tych, co Ci dokuczają. Nie warte to Twojej uwagi.

Gość Maryyyś
Troszkę mniej od Kawy mam wiosenek, ale nieduzo :) Gotuje wszystko, na co akurat mam ochote od szybkich makaronow/sałatek po pierogi/bigos. Nie tylko kuchnia polska. Jeszcze curry, musaka, lasagne, chilli, paella, sushi itp. A dziś żurek z białą kielbasa i jajkiem - właśnie na to mam ochotę :) Względnie gulasz węgierski z wołowiny może być, bo kupiłam dziś świeża. Pies z wyboru to suczka Owczarek niemiecki długowłosy. Przybleda to spory kundelek. A teraz masz zwierzaka kiedy już liczysz więcej niż 10 lat? ;) ;) Generalnie to dziś sprzątam. Jak ja tego nie lubię.... :(

Gość Maryyyś
Nie lubię sprztac, bo to Syzyfowa praca. Non stop to samo do zrobienia! ;) A bylo mieszkac w kawalerce to by się rach ciach ogarnęło.... ;) Długi brazowy ogon ma wiele ras. Podpowiedz coś :) Hmm... musaka nie jest grecka??? Z gotowaniem, kurs nie. Lubię i mam do tego talent :) Odnajde ten, z którego korzystałam i dam przepis. Jest pycha, wołowina, bakłażany... :) No trudno, będę zyc bez męża ;) ;) W końcu mam psa- jest piękny, mądry i nie zawiedzie :) Ha! ;) ;) Tak, kafe leży z moderacja i IT development.... Kim jestes z zawodu? Tak ogólnie powiedz, jaka branża?

Gość Maryyyś
Uwodziciel? To po jakiej uczelni? ;) ;) Nie, nie jestem inforamtykiem (fuj!) zupelnie inna dziedzina. Fakt. Kot jeden śpi w głowie, drugi uwielbia zgiecie kolan, o ile ze mną śpią ;) Psiocha śpi ze mną o ile upora się z bramka na schodach. Niestety daje rade... Najpierw poszykanuje koty potem śpi ze mna :) To 36 kg psiocha, mam wrazenie jakbym z kimś spala ;) ;) Nie byłam jeszcze w Grecji. Chciałabym się wybrać. Póki co, w tym roku nawet nad Bałtyk mi nie wyszło. Najpierw praca, a teraz na urlopie.... dobrze mi w domu :) Ten piesek z wyboru wabi się Inka :) Drugi- przybleda - Piegus. Dobranoc :) Ja nadal w tzw. ogarnianiu :(

Gość zielona kawa w przelocie
🖐️ Pusto tu jakoś. Wieje chłodem, liście lecą z drzew, zero namiętności :D Ale po krótce =Cel osiągnięty, kilka kadrów już ustrzelonych, w tym dzisiejszy wschód słońca:) Nawet nie czuć, że idzie jesień, jest ciepło, piękne widoki, które karmią duszę :) Może wystarczy, bo wpadnę w samozachwyt, a pokory dużo w dobie mam, cierpliwości wciąż się uczę:D Ważne jest tu i teraz, nic więcej się nie liczy :) Tom- Musaka to potrawa grecka. Bakłażany zapiekane chyba z mięsem mielonym.. Też gotujesz jak ja i Maryś?:D W końcu mężczyźni to najlepsi kucharze pod słońcem, mają inne zmysły smaku i bardziej wyczulony język :D Wifi mi łapie, czas antenowy dobiega końca, może później coś dopisze. Maryś Ty to masz zdrowie nocna kobieto, tylko męża muszę Ci poszukać;) Chociaż jak mawiają najstarsi górale= Ci fajni są dawno zajęci, ale nigdy nic nie wiadomo ;):classic_cool: Miłego dnia dla Was i do następnych przemyśleń ☕:)😘 🖐️

Gość gość
Miło czytać 😘

Gość zielona kawa w przelocie
Drogi Tom :) Czas szybko leci. Ważne, żeby go nie tracić z kimś nieodpowiednim :) Pytasz, kiedy wracam :classic_cool: Może niech pozostanie to niespodzianką? Myślę, że lubisz niespodzianki, że jest o czym gadać, że jest o czym myśleć i w ogóle i w szczególe ;) Wiem, tu rządzi iluzja i wyobraźnia.Oczami widzę jak teraz mi pozujesz ;) Czujesz to? :P Podwinięte rękawy z koszuli, w dłoni trzymasz szklankę po wypitym whisky, niegrzeczny wzrok, uśmiechasz się. Może być też ujęcie, jak stoisz sobie w kuchni w fartuszku i coś smacznego gotujesz, zrywasz liść bazyli, wąchasz ją = Pstryk i już jest :D Sam widzisz ile pomysłów. Może zastanowię się nad okładkami kalendarza 2019 roku ;) Chyba marnuje się w swojej pracy,ale? Zawsze jest jakieś ale.. Lubię to co robię, lubię pomagać, lubię słuchać, lubię jeszcze sporo rzeczy. Ale może o tym przy następnej okazji..:classic_cool: Miłe, że ktoś podczytuje stojąc z boku ;) Zostań coś dopisz, każda myśl na wagę złota 🌼 :) Piszcie co u Was, cieszcie się chwilą, dbajcie o siebie.. Jeju zachowuje się jak stara kwoka :D Chyba na serio się starzeje :D:D Może wieczorem złapie pomyślny wiatr pośród fal i pięknych widoków, gdy złapie mnie wena na przemyślenia =Wtedy coś skrobnę ;) Miejcie się 😘 🖐️

Gość gość
masz ciekawą duszę Kawa.:)

Gość gość
Kawa to kafeteryjny k*******n. Mitomanka :-D

Gość gość
Zgadza się. Sama prawda. Wirtualna d****** zmysla i klamie na kazdym kroku.

Gość gość
Wlezie taku k*******n na czyjs topik bo faceta zobaczyla. Wypad stad gnoje. Zaluzcie sobie wlasny temat i nie wcinajcie się w cudze.

Gość romantyczna i rozważna
Zaluzcie? Może sama załóż i naucz się pisać.:D Fajnie kobieta pisze, ty się bujaj :P

Gość gość
Tom Hardy, zakładaj temat będziemy wpadać do ciebie.

Gość gość
Tom Twardy :-D

Gość boso w sukience
Kawę robić można jeszcze tak... (_)?