Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego tak jest, ze faceci za mna biegaja glownie wtedy kiedy

Polecane posty

Gość gość

kompletnie ich olewam? Nawet nie specjalnie, tak czasem wychodzi, ze np. mam jakiegoś faceta gdzieś, albo nie chce z nim utrzymywać znajomości, albo mało mi zależy, czy mam go dosc z jakiegos powodu, a wtedy oni potrafią mnie adorować nawet latami? Czasem myslalam, ze juz sie odczepia bo kto by wytrzymal takie olewanie, ale nie. Za to jeśli mi na jakims facecie zależy i mu to okazuje ( nie jestem nigdy nachalna) to on wtedy czesto mnie olewa. Co najlepsze czasami to chodzi o jednego i tego samego faceta kiedy np. mnie zalezy to jemu nie, kiedy mnie przestaje on za mna biega... NIe pisze tu o gowniarzach, tylko o facetach w wieku 35-45 lat zwykle po studiach, na pewnym poziomie...

Gość gość
Nigdy 2 razy nie prosze sie kobiety zbyt wysoko sie cenie skladam tylko jedna propozycje ktora odrzuci to jej strata zawsze tak robilem jak bylem mlodszy i tylko atrakcyjne byly w moim typie gorna polka i tak jest ze wszystkim ale nie krytykuje i pogardzam mniej atrakcyjnymi kobietami tylko poprostu nie podrywam ich

Gość gość
17:55- to może jesteś wyjątkiem jakimś bo ja trafiam na inne typy :P

Gość psychiatryk się kłania
gość dziś ty ich olewasz a potem się dziwisz że oni ciebie, hmmm, niech pomyśle..... PSYCHOZA

Gość gość
Zwykle jest odwrotnie np. na poczatku facet mnie podrywa, jestesmy ze soba, pozniej zaczyna olewac, choc mnie zalezy, w koncu ja odpuszczam to wtedy on zaczyna za mna biegac. Albo w ogole jakis facet mi sie nie podoba od poczatku, ale on nie odpuszcza i za mna biega