Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bingosringo

Bingo na Sympatii. RATUNKU!

Polecane posty

Gość bingosringo

Wczoraj zarejestrowałam się na Sympatii, ale kompletnie nie czuję potrzeby gry w jakieś głupie Bingo. Dlaczego? Bo w propozycjach pokazują się profile facrtów z całej Polski, a ja chcę tylko i wyłącznie z mojego województwa. Jest tego cała masa, a ja tak klikam i klikam z nadzieją, że wreszcie ten limit się wyczerpie, a tu za chwilę znowu to samo :( Zauważyłam też, że nawet jak kliknę na krzyżyk (czyli na NIE), to za jakiś czas te profile i tak mi się pokazują. Ja sama, po swojemu chcę wyszukiwać kogoś, kto wyda mi się interesujący a to całe Bingo to jakieś narzucanie wszystkiego, co podleci i już mnie w*****a. Czy można to jakoś wyłączyć? Znacie się na tym? HELP

Gość gość
Przecież nie musisz w to grać

Gość bingosringo
Ja wiem, że nie muszę w to grać, bo opcję całkowitego zaprzestania klikania też sprawdziłam i niestety nie pomaga. Bo mimo, że nie klikam to i tak mam powiadomienia, że ktoś tam mnie polubił. I chodzi mi o to, że ja nie chcę, żeby mój profil tam w ogóle komukolwiek wyskakiwał. Nie chcę być w żadnym Bingo. I dlatego pytam Was, czy to jakoś można w ogóle wyłączyć, żeby moja osoba nikomu w tej grze się nie pokazywała?

Gość gość
Mi na sympatii brakuje informacji czy dziewczyna jest dziewicom. Tak na oko pełno tam brzydkich lub szmat.

Gość gość
Jest dużo Ukraińców na sympatii?

Gość Jessie
Dnia 3.09.2018 o 22:16, Gość gość napisał:

Mi na sympatii brakuje informacji czy dziewczyna jest dziewicom. Tak na oko pełno tam brzydkich lub szmat.

Pewnie sam nie jesteś piękny i przystojny. Nikt nie mówi Ci co masz robić ze swoim życiem. Jeśli kobieta przed założeniem sympatii miała faceta i uprawiała z nim seks, to nic dziwnego, że nie jest dziewicą. Specjalnie dla Ciebie, przed założeniem konta na sympatii, żadna kobieta nie będzie przywracała sobie operacyjnie błony dziewiczej. To jest nonsens.