Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Minus10kilo

Od jutra zaczynam diete

Polecane posty

Gość MiaS
U mnie świetnie sprawdził się catering z Wygodnejdiety. Dzięki nim zaczęłam jeść zdrowo, świeżo i regularnie a to dało znakomite efekty;)

Gość gość
samej trudno się zmotywować a do tego prawidłowo przygotowane posiłki wymagają czasu i znajomości kuchni spróbuj zapoznać się z wygodnadieta.pl, mają tam dużo ciekawych dań dietetycznych, a może dodatkowo sama zechcesz zamawiać u nich dietę ja mam od 4 miesięcy i jestem bardzo zadowolona

Gość gość Małgośka R
Ja właśnie kończę dioetę, stosowanie Foreverslim i wiem jedno, nioe przestanę cwiczyć i to każdego dnia, tak jak do tej pory, co do skuteczności tych działań (dieta połączona z suplementacją) to przez prawie 3 miesiące schudłąm 11 kilo

Gość gość Magdalena 22
W moim przypadku odchudzanie nie szło jak po maśle. Pomogło dopiero zastosowanie Slimunox.

Gość gość
Ja stosowałam i zachęcam wszystkich aby spróbować kuracji ziołami Tybetańskimi i myślę że już nic innego nie będziecie stosować. Najważniejsze jest odchudzanie zdrowe, skuteczne i bez późniejszego efektu jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia i błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Gdyby jakiekolwiek tabletki działały to ludzie byliby szczupli. Zdrowa konsekwentna kuracja naturalnymi ziołami Tybetańskimi i zdrowa dieta jak najbardziej ale tabletki? po co sobie niszczyć żołądek dla i tak szybkiego efektu jo-jo . Różne diety typu: dieta proteinowa dr Dukana, dieta 1000 kalorii ,dieta 1200 kcal, dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko oryginalnych ziół w postaci suszu a nie chinskich tabletek czy proszków udających tylko oryginalne Tibetan herbs. A inne tabletki i proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Colominal, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex, Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp to bardzo TOKSYCZNE trucizny. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu. To naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2014 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią i z własnego doświadczenia namawiam na kurację ziołami Tybetańskimi, ja naprawdę przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc właśnie Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu mocno podkręciłam swój metabolizm i dużo schudłam poprawiając zdrowie oraz komfort swojego życia.

Gość Annkana
Żadne suplementy! Bez ćwiczeń i odpowiedniego odżywiania nie ma szans żeby skutecznie i zdrowo schudnąć. Ja zamawiam catering dietetyczny Wygoda Diete i codziennie min. pół godzinki ćwiczę, efekty są:)

Gość Madziulla88
Wygodną i zamawiam. Bardzo sobie chwale takie rozwiązanie, jem regularnie, nie objadam się i przede wszystkim nie muszę gotować, a zakupów unikam.

Gość gość Aldona B
Ja właśnie kończę moje odchudznaie z Foreverslim. Wynik, to spadek wagi ciała o 12 kilo

Gość gość Eryka P
Moim zdaniem obecnie przy stosowaniu diety warto pamiętać o suplementacji. Ja stosowałam Slimunox i tak systematycznie to dopiero od tego momentu moja waga zaczęła spadać.

Gość gość Balbinka N
A ja właśnie kończę dieta, kończę stosować Shape Up i w sumie to cieszę się, bo jak ważyłam się tydzień temu, to spadek wagi wynosił 10 kilogramów. Jedyny minus... padł mi rowerek treningowy, no cóż, ale tak to jest jak się kupuje najtańszy w promocji i z wyprzedaży... zero gwarancji.

Gość gość
Slimunox wspomógł moje odchudzanie.Zmieniłam nawyki żywieniowe zaczęłam się więcej się ruszać.Slimunox brałam jako wspomaganie skutecznie hamuje głód i chęć sięgania po słodycze.

Gość gość Mycha 22
A co sądzicie o dodaniu do diety jakiegoś suplementu? Koleżanka wiem, ze stosowała Slimunox i tez się zastanawiam