Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pożyczka na dowód

Polecane posty

Gość gość

Pożyczki w 15min na Twoje konto http://kredyt66.pl od 100zł do 20 tyś zł Odbierz pieniądze! - Chwilówki na Dowód bez zaświadczeń bik - kredyty przez internet, dla Firm - Kredyt na mieszkanie/hipotekę - Kredyt Samochodowy, pożyczka na dowód bez dochodów - kredyty pozabankowe, gotówkowe i konsolidacyjne Wypełnij krótki wniosek a my do Ciebie bezpłatnie oddzwonimy i przedstawimy najlepszą ofertę dla Ciebie!

Gość gość
0/1000000

Gość sinacl
Nie ma dobrych kredytów bo za wszystkie trzeba zapłacić. Rzecz w tym ile? W banku Raiffeisen mają fajny kredyt bez odsetek. Znaczy nie płaci się odsetek tylko prowizję bankową która jest naliczana od ilości rat.

Gość gość
Niskie raty ma też www.aasapolska.pl. Ja mogę polecić ich na pewno.

Gość gość
A ja kredytów nie biore, jak mnie na coś nie stać to nie kupuje, po co mam życ ponad stan? Dla pokazu? Dla szpanu? Pffff Jebać Banki

Gość Szaszłyk
A ja jestem zdania, ze jak już pożyczać to z głową. Na http://sowapozyczkowa.pl możesz porównać oferty wszystkich znanych firm pożyczkowych i wybrać najlepszą

Gość gość
oczywiście, że z głową. Biorąc trzeba mieć świadomość, że pożyczkę trzeba spłacić na czas. Ostatnio korzystałam z takiej w gdy moja pralka całkowicie już padła a ja nie byłam na to przygotowana. Skorzystałam wtedy z pożyczki w taratatu.pl, dobrze, że szybko wypłacili mi te pieniądze, jeszcze lepiej, że już jestem na końcówce spłaty rat, niewielkich bo niewielkich ale już chcę mieć to z głowy.