Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne upodobania seksualne partnerki

Polecane posty

Gość gość

Od niedawna się pogłębiają. Chcę coraz częściej aby ją związał i robił z nią wszystko co chcę. Na początku było to fajne ale już tego za wiele. Naciska na to bym ją poniżał, wbijał szpilki, dawał mocne klapsy oraz szarpał i nie rozwiązywał nawet gdy będzie prosić. Mówi że jest moją własnością i zasłużyła na karę. Czy to jeszcze normalne czy już choroba?

Gość gość
Nagrywaj jej życzenia i rób jej to co chce, widocznie potrzebuj***ardzo silnych bodźców, taka z niej suka.

Gość gość
Ona musi byc infomanka stawiam 10 tys z 6 miesiecy z nia niewytszymasz

Gość gość
Niejestes dla niej stworzony nie dasz rady z czasem cie to przerosnie psychicznie i fizycznie przykro mi

Gość gość
Ta twoja narzeczona ma nierówno pod sufitem. Ale lepiej żeby takie rzeczy wyszły na jaw przed ślubem.

Gość gość
Zrób jej raz taką sesję ze szpilkami i biciem. Napisz nam potem, co powiedziała następnego dnia.

Gość gość
Ona bedze cie zdradzac co tydzen mialem z takimi do czynienia jako ich kochanek ona cie zajedze jak dzeci malego kota

Gość gość
Kto by pomyslał, no no...

Gość gość
I jak było? :classic_cool:

Gość gość
Jeśli to nie Twój klimat, a ona na prawdę to lubi, to nie pasujecie do siebie pod względem preferencji seksualnych i ten temat będzie się tylko pogłębiał z czasem.

Gość gość
Ile ma lat?

Gość gość
Po 30.

Gość gość
Pewnie chuda z wiadrem między nogami, ma luz i potrzebuje mocniejszych boźdców.

Gość gość
kobiety po 30-ce mają znacznie bardziej wyrafinowane potrzeby, w każdym razie mają śmiałość je wyrażać. Może spróbuj czerpać przyjemność ze spełniania jej zachcianek. |Chce lania to jej daj to lanie, z pełnym przekonaniem że to jest to czego akurat potrzebuje. Może trochę więcej alkoholu na ośmielenie ? Moja partnerka od czasu do czasu też lubi być posłuszną i poniżaną suczką - za wymaginowane przewinienia. Tzn. fantazjuje czego to ona nie zrobiła, co jest oczywistą nieprawdą, np. opowiada, że dała się zerżnąć przez kierowców na parkingu, że należy się jej lanie, że duże dziewczynki dostają lanie tam gdzie zawiniły. Że należy się jej dostać w cipkję, ale również w biust, a szczególnie w sutki. Jak dostaje to piszczy, ale chce mocniej i więcej. Aż w końcu płacze i poddaje się że już dość. Wtedy dopiero ją mogę zerżnąć, ale bez cackania, nawet brutalnie, w pupę, w gardło, oczywiście w pizdę również, ale na zmianę wszędzie.