Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina123456

Gdzie to zrobiłyście, dziwne miejsca

Polecane posty

Gość Paulina123456

W spiżarni u babci, jak weszła to od razu wyszła Ale w końcu skoro jest babcią to zna tą gimnastykę bardzo dobrze!

Gość Ewelinka35647
Na żyrandolu

Gość gośćPatka21
Kibel w galerii Arkadia :P

Gość SensejDan35
Wraz z poznaniem dziewczyny miała 17 lat była dziewicą. Powiedziała iż zrobi to dopiero po skończeniu 18-tki. Nie dałaa rady utrzymać postanowienia, spowodowałem to delikatnością, czułych pieszczot ustami oraz przyjemnego dotyku. Nie miałem zamiaru wpływać na jej decyzję. Aama mnie zaciągneła do przebieralni na plaży, gdzie może metr dalej była ekipa dwóch koleżanek z jej strony oraz mój kolega. Nauczyłem ją wszystkiego co się dało potem było to na klatce schodowej 10 piętrze. Gdzie pół piętrze niżej siedziała jej koleżanka. Stworzyłem nimfomankę.. Gdzie chcica ją brała tam zaspokoić pragnienia ode mnie dostawała.

Znaleźć miejsce w centrum miasta na tyle bezpieczne by nikogo nie zgorszyło. Do dziś, kiedy przejeżdżam przez to miejsce, kojarzy mi się tylko z jedną kobietą.

Gość gość
Różne miejsca, było ich wiele, seks i wspólne masaże są super. :-) Polecam korzystać nie tylko w sypialni z tych przyjemności. ❤