Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ale polki to uposledzone umyslowo zwierzeta

Polecane posty

Gość gość

rozkminaja i wypisuja na roznych forach czy sa zbyt nachalne bo pierwsze dzwonia lub pisza smy do faceta, tak jestescie niedoj****e umyslowo bo kazdy normalny czlowiek okazuje zainteresowane druga osoba jesli mu sie podoba, polki musza dziedziczyc z pokolenia na pokolenie geny odpowiedzialne za takie uposledzene umyslowe bo na zachodzie dziewczyny nie maja problemu zeby pierwsze zagadac albo z usmiechem podejsc do faceta ktory im sie podoba, tylko glupie poleczki maja z tym problem

Gość gość
Urzekła mnie twoja historia

Gość gość
polki to drętwe księżniczki

Gość gość
Próbujesz rozkręcić gownoburze? Na zachodzie jest inna mentalność, ludzie są bardziej otwarci i nie zwracają uwagi na to jak ktoś się ubiera, nie komentują. W Polsce jest niestety na odwrót, przez co każda kobieta która jest zainteresowana danym mężczyzną tak bardzo się stresuje bo co on powie, czy dobrze wyglądam, to wyszło z tego jacy ludzie tutaj żyją. Oceniają i krytykują, przez co ludzie są niestety bardziej skryci i zamknięci w sobie.

Gość gość
Patrzą przede wszystkim na wzrost co zgadza się z tytułem Twojego tematu. A że Polacy są dosyć niscy to tylko nieliczni mogą liczyć na względy dziewczyn. Większość ma 170-175 cm i przez to już na starcie jest odrzucana, mniejszość złożona z wielkoludów 185-190 zawyża średnią i tak wychodzi 176-177, na co i tak praktycznie wszystkie kręcą nosem.

Gość gość
Boże znowu ten facet co wszędzie pyta o wzrost :D No nie mogę serio masz,aż taki kompleks?

Gość gość
gość dziś Ludzie w PL to je/bnięci umysłowo debile, jak dobrze że już tam nie jestem. Chory kraj i chorzy ludzi, bardzo chorzy.

Gość gość
22:31 Nic na to nie poradzimy niestety.

Gość biurokracja umysłowa
polki są chore psychicznie, wina kościoła i TV, tyle

Gość gość
gość dziś 22:31 Nic na to nie poradzimy niestety. > zawsze można wyjechać z ciemnogrodu do cywilizacji, bo miejsce urodzenia jest tylko przypadkowe

Gość gość
Nudny jesteś

Gość gość
22:34 Jest oczywiście taka opcja. Bardziej chodziło mi o to, że zmiana podejścia pojedynczych jednostek nic nie zmieni, musiałby zrobić to cały kraj, razem z tymi upartymi moherami z monitoringu osiedlowego i innymi 'gorszymi przypadkami '

Gość gość
Brawo autorze za twój tok myślenia,że to kobieta ma się uganiać za facetem lub do niego podbijać. Kto tu jest piz...ą? ??

Gość gość
gość dziś Autor to 30 letni prawik na utrzymaniu mamusi, którego żadna nie chciała, a teraz ma ból dùpý

Gość gość
Kurdoopel 170 marzy żeby za nim kobiety latały , może jeszcze mają ci podarować auto i mieszkanie , ksieciuno się znalazł , dobrze że cię żadna nie chce bo twoje karakanskie geny zgina

Gość gość
a najwiekszym uposledzonym zierzeciem jest autor postu

Gość gość
dymam was poj'eby

Gość gość
polacy to chory naród, oraz alkoholicy

Gość gość
22:43 to jest to o czym pisałem. Skąd w was kobietach taka bezmyślna i bezgraniczna nienawiść wobec niskich facetów? Nikt wzrostu sobie nie wybiera. Nie jestem żaden "księciunio" i nie oczekuję od żadnej dziewczyny że mi podaruje auto czy mieszkanie. Z tym jednym masz rację że nie przekażę dalej genów bo 176 cm to absolutne minimum żeby to obecnie zrobić a ja tyle nie mam, ba, nawet faceci 178 cm mają ogromne trudności bo przecież wstyd że nie mają 180 cm.