Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wytlumaczcie mi panowie

Polecane posty

Gość gość

Mamy z kochankiem wspólną fantazję, która strasznie kręci mnie i jego - mianowicie ostry sex, on dominujący, ja uległa. Jednak jak przychodzi co do czego mam wrażenie, że on ma delikatne opory, takie momenty trwają bardzo krótko, później znów jest "normalnie" albo wręcz czule. Pytam wyłącznie dlaczego tak może być, na żadne propozycje typu "ja też to lubię - to mój mail" nie odpowiadam :)

Gość gość
Zawsze jest ryzyko że go wrobisz w gwałt, babie nie można ufać, macie swoje chore pomysły :-O

Gość gość
ja też to lubię - to mój mail miekkifiutek@o2.pl

Gość gość
Facet to nie robot, ma swoje pragnienia uczucia różne nastroje lepsze i gorsze dni. Przyczyn może być milion. Najlepiej się go po prostu zapytaj

Gość gość
Spoko mogę być dominujący strząsnąć dupsko ciągnąc za włosy itd i nieraz tak było gdy się umówiłem na sex przez net - lubię to. Co innego jak poznałem kogoś na stałe i pojawiły się uczucia nie potrafię jej rozwalić abaka i sprawić ból mimo że ona tego chcę, wszystko w końcu robi się delikatne

Gość gość
Ustalcie hasło kiedy stóp np pomidor :D wtedy będzie ostro i będzie wiedział czy przesadza

Gość gość
22:47 czyli to oznacza, że się zakochał?

Gość gość
Już sobie nie wyobrażają love story ale na pewno nie jesteś dla niego tyljo panną do pukania.

Zając może pragnąć być wilkiem, albo tak się zachowywać, ale efekt będzie raczej mierny.